Wolfenstein: Youngblood (uncut)

Download

Wolfenstein: Youngblood

Steam CD - KEY
Dette produkt leveres IKKE som en fysiske æske, men som en cd-nøgle. Når du har gennemført købet, ligger koden klar på din JoyBuggy konto

Køb Wolfenstein: Youngblood i den digitale udgave som kan spilles på Windows. Download Wolfenstein: Youngblood via Steam, og så er du klar til at spille i løbet af få minutter. Bestil din serial key til Wolfenstein: Youngblood her med PriceRunner købsgaranti og få leveret på få minutter.

Læs hele teksten

Vælg udgave
Standard Deluxe Edition

218,95 kr

229,00 kr

-10,05 kr

Straks levering

Mere end 5 på lager

  • Ingen ventetid Levering indenfor 1-2 sekunder.
  • Levering 365 dage Vi leverer straks alle dage året rundt!
  • Officiel Downloadshop 100% digital shop - Levering til din konto
  • 5 stjernet Trustpilot Vores kunder elsker os - 200+ anmeldelser
  • Sikker betaling Betal med Visa, Mastercard, MobilePay & ViaBill

Historien fra det legendariske Wolfenstein univers fortsætter i det nye Wolfenstein: Youngblood. 20 år efter at BJ Blazkowicz har befriet USA fra nazisternes jerngreb, rejser hans nu næsten voksne tvillinger Jessica og Sophia til det besatte Paris, for at finde ham.

Året er 1980 og Jessica og Sophia ankommer til Paris, for at finde deres far, som er forsvundet. De ender snart selv i kamp mod nazisterne, men heldigvis er de ligeså hårdtslående og badass som ham, og nazisterne får snart kamp til stregen. Spil alene eller sammen med en ven i det nye Wolfenstein: Youngblood, der for første gang giver mulighed for at fokusere på samarbejde, og samtidig leverer det mest åbne gameplay i serien hidtil. Du bestemmer selv om du har lyst til først at skyde et hav af nazister, eller om du vil gå direkte efter de øverste i hierarkiet.

Planlæg din kamp mod nazisterne alt imens du gennemfører missioner for nye våben, gadgets og flere features, der gør dit gameplay helt unikt. Tvillingerne leverer samtidig ny underholdning og et nyt tvist til spillet med deres noget forskruede humor og personlige spillestil.  

Som altid kan du forvente fantastisk grafik og flotte baggrunde, når du udforsker Paris, som det måske ville have set ud, hvis nazisterne havde vundet krigen. Wolfenstein: Youngblood fortsætter historien fra de foregående Wolfenstein spil i serien, og finder sted samtidigt med det nye Wolfenstein: Cyberpilot, der også udspiller sig i Paris.

MINIMUM:

    • Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Mere om denne vare
Sprog Engelsk-Multilanguage
Operativsystem Windows
Platform Steam
Udgivelsesdato 26-07-2019
Brugs-land WORLDWIDE
Antal aktiveringer max 1 gang