Microsoft Windows 10 Home Dansk OEM 32/64 bits udgave

Download

Windows 10 Home Dansk OEM 32/64 bits

399,00 kr

Denne vare er ikke længere på lager

Køb nu og få : 399 JoyPoints. Din bonus = 7,98 kr.

  KØB KODE Produktnøgle til Straks levering
  DOWNLOADAktivere med produktnøgle og spil
  SPIL STRAKSspillet, og nyd friheden
Produktnøgle til Straks levering
Aktivere med produktnøgle
Straks efter købet
  KØB KODE Produktnøgle til Straks levering
  DOWNLOADAktivere med produktnøgle og spil
  SPIL STRAKSspillet, og nyd friheden

Processor: 1 gigahertz (GHz) or faster processor or SoC
RAM: 1 gigabyte (GB) for 32-bit or 2 GB for 64-bit
Hard disk space: 16 GB for 32-bit OS 20 GB for 64-bit OS
Graphics card: DirectX 9 or later with WDDM 1.0 driver
Display: 800x600
Beskrivelse

Udgave : OEM 32 og 64 bits, vælges ved installation 
Sprog : Dansk, flere sproget vælges ved installation 
Antal brug : OEM 1 PC adgang

Windows 10 Home er Microsofts nyeste skud på stammen og er det bedste bud på et moderne styresystem til hjemmecomputeren. Styresystemet samler alle de funktioner, du kender og elsker fra tidligere versioner af Windows, og kombinerer dem med en række nye, innovative løsninger, som gør din hverdag lettere og mere effektiv. Et godt eksempel på dette er InstantGo1, som sikrer en hurtigere opstart, så du lettere kan fortsætte, hvor du slap. Ydermere får du mulighed for at oprette virtuelle skriveborde og få vist fire ting på skærmen ad gangen – dette gør det nemmere at multitaske og holde et overblik. 

Det bedste Windows til dato

Windows 10 er designet til at følge dig problemfrit fra enhed til enhed. Det er hurtigt og reaktionsvilligt. Du får også support via chat eller telefon fra rigtige mennesker uden ekstra omkostninger. Med Windows 10 er det nemmere end nogensinde at gøre et godt stykke arbejde.

Det virker bare

Windows 10 kombinerer det Windows, du allerede kender, og tilføjer spændende forbedringer, du vil elske. Teknologier som InstantGo1 lader dig starte op og genoptage arbejdet hurtigt. Windows 10 har desuden indbyggede sikkerhedsfunktioner, der også hjælper med at beskytte imod skadelig software.

Multitasking

Multitask som en mester med muligheden for at få vist fire ting på skærmen ad gangen. Er skærmen ved at være overfyldt? Opret virtuelle skriveborde for at få mere plads og arbejde med de elementer, du har brug for. Alle dine meddelelser og nøgleindstillinger samles desuden på én lettilgængelig skærm.

Microsoft Edge

Den helt nye browser, der er designet til at få internettet til at arbejde, som du gør. Skriv eller indtast direkte på websider, og del dine kommentarer med andre. Du kommer til at sætte pris på læsevisningen, der er fri for distraktioner. Der er også en forbedret adresselinje, som hjælper dig med at finde det hele hurtigere.

Continuum

Den bedste skærm er altid den, du befinder dig på, fordi Windows 10 optimerer din oplevelse til din aktivitet og enhed. Skærmfunktioner tilpasser sig og giver nem navigation, og apps skaleres problemfrit fra de mindste til de største visninger.

Helt dit eget

Din Windows 10-enhed genkender dig på en personlig måde. Med Windows Hello hilser din enhed på dig med dit navn, lyser op, fører dig gennem logonprocessen og sørger for, at du ikke længere skal huske på eller skrive en adgangskode.

Spil og Xbox

Spil dine Xbox One-spil på din pc, laptop eller tablet med Windows 10. Benyt Game DVR-funktionen til at registrere dine seneste heltemodige træk, og send dem øjeblikkeligt til vennerne uden at skulle forlade spillet.4

Systemkrav
Processor: 1 gigahertz (GHz) or faster processor or SoC
RAM: 1 gigabyte (GB) for 32-bit or 2 GB for 64-bit
Hard disk space: 16 GB for 32-bit OS 20 GB for 64-bit OS
Graphics card: DirectX 9 or later with WDDM 1.0 driver
Display: 800x600
Info
Microsoft Microsoft
Sprog Dansk-Multilanguage
Operativsystem Windows
Platform Windows
Licens type OEM
Gyldighed Ubegrænset
Bruger 1 enhed

Flere detaljer