Total War Three Kingdoms | Køb TotalWar Three Kingdoms | PC Pre-order

Download

Total War Three Kingdoms

Steam CD - KEY
Dette produkt leveres IKKE som en fysiske æske, men som en cd-nøgle. Når du har gennemført købet, ligger koden klar på din JoyBuggy konto

Køb Total War Three Kingdoms i den digitale udgave som kan spilles på Windows. Download Total War Three Kingdoms via Steam, og så er du klar til at spille i løbet af få minutter. Bestil din serial key til Total War Three Kingdoms her med PriceRunner købsgaranti og få leveret på få minutter.

Læs hele teksten

358,95 kr

449,00 kr

-90,05 kr

Straks levering

Mere end 5 på lager

  • Ingen ventetid Levering indenfor 1-2 sekunder.
  • Levering 365 dage Vi leverer straks alle dage året rundt!
  • Officiel Downloadshop 100% digital shop - Levering til din konto
  • 5 stjernet Trustpilot Vores kunder elsker os - 200+ anmeldelser
  • Sikker betaling Betal med Visa, Mastercard, MobilePay & ViaBill

Total War Three Kingdoms 

Til trods for at Total War Three Kingdoms først har release dato den 23/5-2019 har Total War Three Kingdoms allerede nu, vundet et utal af "Best of E3" priser. Både PCgamer og IGN har testet spillet og giver det stor ros og gode anmeldelser.   

Total War Three Kingdoms er dermed det første anmeldte strategi spil, til at genskabe de utrolige kampe fra det gamle Kina. Sammen med det kendte Total War, Turn-based campaign game of empire-building style, er det virkelig lykkes SEGA at lave et hit spil med Total War Three Kingdoms. 

 Total War Three Kingdoms det gamle Kina

Året er 190 e.Kr., og du befinder dig i det gamle Kina. Det barske land kræver en ny kejser, og det er din opgave at forene de 3 kongerier, og føre dit kongerige til helt nye højder!

Brug en af de 11 krigsherre, der hver især har hver deres egen unikke spillestil og målsætninger, til at erobre dit nye kongerige. Rekrutter dine egne folk, til kan hjælpe dig med at dominere og overvinde dine modstandere på de militære, teknologiske, politiske og økonomiske fronter. Opbyg dit eget imperium med frygtløse hærførere, magtfulde krigere og fremtrædende statsmænd og oplev Total War Three kingdoms udgave af det gamle Kina. Flotte og helt igennem veludførte scener i tørre ørkener eller snedækkede bjerge vil pryde din skærm og tage dig med helt ind i spillet. Eller hvad med en tur på den store Kinesiske Mur, Yangtze-floden? Alt det antikke Kina er at finde i Total War Three Kingdoms!

I Total War Three Kingdoms er din historie endnu ikke skrevet, du skriver den selv! Er du til at bygge magtfulde venskaber og skabe broderlige alliancer? Skabe stor respekt og lade dine fjender frygte dig? Eller er du mere til forædderi, vold og svindel? Uanset hvad har hvert et valg du træffer, i Total War Three Kingdoms, stor betydning for dit videre spil. 

Oplev selv de mange spændende områder og lad dig forføre af Total War Three Kingdoms!

Kommer snart til PC.

(Mac og Linux udgaverne kommer kort efter PC udgaven)

Mere om denne vare
Sprog Engelsk-Multilanguage
Operativsystem Windows
Platform Steam
Udgivelsesdato 23-05-2019
Genre Action
PEGI 16;18usk
Udgiver creative assembly
Mærke Sega
Antal aktiveringer max 1 gang