The Sims 4 årstider | PC og Mac | Sims 4 årstider | Køb, Download og spil

Download

The Sims 4 Årstider

Origin CD - KEY
Dette produkt leveres IKKE som en fysiske æske, men som en cd-nøgle. Når du har gennemført købet, ligger koden klar på din JoyBuggy konto

Køb The Sims 4 Årstider i den digitale udgave som kan spilles på Windows & Mac. Download The Sims 4 Årstider via Origin, og så er du klar til at spille i løbet af få minutter. Bestil din serial key til The Sims 4 Årstider her med PriceRunner købsgaranti og få leveret på få minutter.

Læs hele teksten

168,95 kr

349,00 kr

-180,05 kr

Dette produkt er en udvidelse. For at kunne bruge udvidelsen skal du købe grundspillet, hvis ikke du allerede ejer det.

Straks levering

Mere end 5 på lager

 • Ingen ventetid Levering indenfor 1-2 sekunder.
 • Levering 365 dage Vi leverer straks alle dage året rundt!
 • Officiel Downloadshop 100% digital shop - Levering til din konto
 • 5 stjernet Trustpilot Vores kunder elsker os - 200+ anmeldelser
 • Sikker betaling Betal med Visa, Mastercard, MobilePay & ViaBill

Sims 4 Årstider - Tag styring over årstiderne

Hvem vil ikke gerne være vejrgud? Nu kan du selv styre vejret og årstiderne i denne Sims 4 udvidelsespakke - Sims 4 årstider. Nu vælger du selv om det skal være, forår, sommer, efterår eller vinter. Med hver årstid følger der også de gode højtider i hver periode, pynt op til højtiderne og fejr traditioner. Du kan ovenikøbet oprette dine egne højtider og selv bestemme, hvordan dine simmere skal fejre dem. 

Valget af årstid, har stor betydning på hvordan dine simmeres liv udformer sig. Deres egenskaber og væremåde ændre sig sammen med årstiderne. Brug forskellige elementer til at hidkalde tordenvejr, skabe skyfri himmel, ja selv jul i juni, alt er muligt i Sims 4 Årstider.

Din simmer påvirkes også humørmæssigt af årstidens vejr. Sørg for at din simmer er klædt på til det kolde vinter snevejr for ikke at fryse når du bygger en snemand eller laver sneengle, eller smid den store jakke i solens varme hedebølge. Leg i bunker med blade, eller vær en rebel og sæt ild til dem. Sims 4 årstider kommer virkelig med mange sjove muligheder. 
Du kan følge årstiderne i kalenderen, og forberede dig så du kan give din simmer en fest i højtiderne for at bevare det gode humør, hvem ville ikke blive trist hvis en højtid mislykkedes? Afhold en stor høstfest i efteråret sammen med dine naboer og venner. 

Eller er du måske mere til at bygge egen pool i baghaven for at klare den varme sommerperiode? Måske din tumling skal køles ned i badebassinet i haven, eller skal du måske selv ligge og dase? 

Er du og din simmer mere til de hyggelige haver med masser af blomster og flotte planter? Så er det med at bruge Sims 4 årstider til at tilpasse vejret og årstiden til dine planter, så de kan vokse sig store og flotte. 

Få besøg af kong vinter, med juletræ, gaver og alt hvad der høre til. Oplev ægte Amerikansk Thanks Giving, og de mange andre hyggelige vinter aktiviter. 

Mulighederne er mange i Sims 4 årstider! Prøv det selv og opdag mange flere features. 

Lyst til mere i spillet? prøv en snydekode

Synes du også af og til at det kan være svært at opnå alt det man gerne vil i Sims 4? Synes du din simmers liv er for kort til at knokle sig til en masse simolioner som du kan bygge fede huse med? Eller vil du bare gerne til tops indenfor din karriere og har brug for en hjælpende hånd til at opnå alle dine færdigheder? Det er absolut intet problem i Sims 4! EA games har lavet en række koder du kan benytte for at få ekstra simolioner, nå til tops i færdigheder og meget mere ! Vi har lavet et uddybende Snydekode Leksikon som du kan se her: Sims 4 snydekode leksikon

MINIMUMSKRAV - Windows:

 • OPERATIVSYSTEM: Windows 7 (SP1), Windows 8, Windows 8.1 eller Windows 10
 • PROCESSOR: 1,8 GHz Intel Core 2 Duo, AMD Athlon 64
 • RAM: Mindst 4 GB RAM
 • HARDDISK: Mindst 3 GB ledig plads

MINIMUMSKRAV - Mac:

 • OS: Mindst - Mac OS® X 10.7.5 (Lion)
 • CPU: Intel Core 2 Duo 2,4 GHz Processor eller bedre
 • HUKOMMELSE: Mindst 4 GB RAM
 • HARDDISK: Mindst 3 GB ledig plads 
Mere om denne vare
Sprog Dansk-Multilanguage
Operativsystem Windows & Mac
Platform Origin
Udgivelsesdato 21-06-2018
Genre Simulation
Brugs-land WORLDWIDE
Udgiver Maxis
Mærke Electronic Arts
Antal aktiveringer max 1 gang