• Ingen ventetid
  • 100% digital shop
  • 4,8 ved +400 anmeldelser
  • Officiel forhandler
  • e-mærket

Sådan installerer du Windows 7

Denne guide beskriver download og installation af disse produkter, købt hos os:

Inden du begynder:

• Du skal have en ISO fil til din Windows - Download evt herfra
  • Du skal bruge en kørende PC med DVD-drev eller USB-port.

• Du skal bruge en DVD-skive - eller hvis din PC ikke har drev - en USB pen med minimum 8 GB lagerplads. Dette er for at overføre selve installationsfilen. Alt efter om den har DVD-drev eller USB-drev skal du lægge installationen på henholdsvis DVD eller USB.

• Du skal have en PC, hvor du vil lægge det nye styresystem på. Det kan sagtens være samme PC.

• Er din PC med 32-bit eller 64-bit arkitektur? Langt de fleste nye PC'er har 64-bit arkitektur.

• Du skal bruge installationsnøglen, som du kan finde her Mine køb

Windows 7

Download af Windows 7 styresystemet

Download af ISO-filen med styresystemet Windows 7 forgår ved hjælp af nedenstående link fra vores filområde hos Google. Vær opmærksom på, at ISO-filerne kan være for store til at blive scannet af Google's virusscannere. Det er en standardbesked, og du skal ikke være bekymret. Du kan downloade styresystemet Windows 7 ved at klikke på det ønskede link herunder. Vær opmærksom på 32-bit og 64-bit arkitekturen.

Gem filen på skrivebordet eller i Overførsler.

Du kan nu vælge at lave en bootbar USB-pen eller DVD - alt efter, hvad den nye PC har af udstyr.

• DVD: Åben dit foretrukne brænderprogram og brænd ISO filen til en DVD.

• USB: For at lave en bootbar USB-pen, anbefaler vi hjælpeprogrammet Rufus. Hent og kør installationen ved at klikke på genvejen. Rufus konverterer ISO filen til en bootbar USB.

Installation af Windows 7 styresystemet

Vil du installere på en PC, som allerede har et styresystem og data, så husk at tage sikkerhedskopi af alt, da disken bliver slettet!
Nogle PC'er skal startes op ved at holde f.eks F2, F8, F10 eller DEL nede, så man kommer ind i en såkaldt boot-menu. Dér kan man vælge, at opstarten skal ske fra USB eller DVD. Konsultér manualen til din PC.

1. Start din PC med USB eller DVD i drevet.

2. Når installationsprogrammet starter, skal du vælge den Windows 7 version, som du har købt produkt nøgle til. Du kan altid se installationsnøglerne på siden Mine køb

3. Herefter følger du blot vejledningen.