Sådan aktiverer du Trend Micro

1. Gå ind på Trend Micro's Free download side Download side

2. Find den udgave du netop har købt, fx Maximum SecurityInternet Security eller Antivirus+

Den begynder nu at downloade en .exe fil (ved windows) eller en .dmg fil (ved Mac)  Åben nu installationsfilen  Du begynder nu installationen af Trend Micro, du vil i løbet af installationen blive bedt om at vælge enten "gratis" eller betalt udgave. Her skal du vælg den betalte udgave (Paid Version) Indtast nu din Serial nummer / aktiveringsnummer / cd-key / produktnøgle, i feltet der kommer frem.  Tillykke du har nu aktiveret Trend Micro

Billeder til Trin 5, vælg dog PAID version og ikke som vist med rødt "trial version"