Sådan indløses en downloadkode

Gælder for: Nintendo 3DS XL, Nintendo 3DS, Nintendo 3DS XL, Nintendo 2DS

Trin for trin instruktioner om, hvordan du indløser en downloadkode.

Hvad skal man gøre:

Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du konfigurere en internetforbindelse på systemet: Sådan gør du det

Sørg for, at dit system har den seneste systemopdatering: Sådan gør du

Vælg Nintendo eShop-ikonet fra HOME-menuen.

Vælg "Indstillinger / Andet", og vælg derefter "Indløs downloadkode."

Tryk på boksen, der siger "Indtast en download-kode."

Brug berøringsskærmen til at indtaste downloadkoden fra din Humble Bundle download-side og tryk på "OK".

Hvis der vises en meddelelse om, at koden allerede er brugt, kan den muligvis allerede være downloadet til systemet. Spil, der allerede er downloadet til dit system, kan downloades igen fra området "Tidligere downloadede titler". Hvordan

Tryk på "OK" igen.

Vælg "Download senere" eller "Download nu."

Elementer, der downloades nu, begynder straks.

Elementer, der downloades senere, begynder, når systemet går i dvaletilstand.

Alternativ metode (via nettet):

Hvis du ikke allerede har gjort det, skal du konfigurere en internetforbindelse på systemet. Hvordan

Sørg for, at dit system har den seneste systemopdatering. Hvordan

Gå til Nintendo-netværk Downloadkode Indløs side her, og log ind med Nintendo Network ID, der er tilknyttet din 3DS.

Kopier og indsæt din spilnøgle fra downloadsiden i indløsningsfeltet på siden Downloadkode, og klik på Næste.

Kontroller, at dit spil sendes til den rigtige enhed, og klik på Indløs.

Kontroller, at din 3DS er tændt og tilsluttet internettet, og sæt den derefter i dvaletilstand ved at lukke låget. Dit spil begynder at downloade om kort tid.