Steam er en platform til at opbevare og køre dine spil fra. Derfor kræver det at Steam klienten er installeret på din Computer/Mac/Linux system før at du kan spille spillet.
Tryk på linket her nedenunder for at downloade steam.

Installere Steam

På Windows :

1. Download Steam-klienten til din Windows pc
  2. Installer og åben Steam-klienten
  3. Log ind med din Steam konto (Opret en ny konto hvis du ikke har en)
  4. Åben nu Steam programmet.
  5. Gennem topmenuen, kan du nu vælge fanen der hedder "Spil" eller "Games" (alt efter programmets sprog)
  6. Vælg nu "Aktivere en vare" eller "Activate a product on steam" eller "Add a game"
    (Alt efter dit sprog på Steam)
  7. Følg anvisningen, og du er klar til at spille i løbet af få minutter.
  8. Billeder til hvor du finder de forskellige menuer
    https://prntscr.com/j95z7s
    https://prntscr.com/j960kx

På Mac :

1. Download Steam-klienten til din Mac
  2. Installer og åben Steam-klienten
  3. Log ind med din Steam konto (Opret en ny konto hvis du ikke har en)
  4. Vælg "Spil" eller "Games" fanen / menuen.
  5. Vælg nu "Activate a Product on Steam" eller "Aktivere en produktnøgle" eller "Add a game"
  6. Følg anvisningen, og du er klar til at spille i løbet af få minutter.
  7. Billeder til hvor du finder de forskellige menuer
    https://prntscr.com/j95z7s
    https://prntscr.com/j960kx