Intro til Sims 3 starter pakken

Det er MEGET vigtigt du følger denne guide trin for trin, ellers vil det ikke virke. Læst hele guiden gennem inden du går videre.

VIGTIGT : Du har fået en kode, bestående af 4x4 felter noget tekst og 4x4 felter (kan se sådan ud 9RBZ-JECJ-KDC7-6KLN 2ND CODE REDEEM AT WWW.THESIMS3.COM 53YK-N38U-NAB5-EJSL )

Sådan starter du installationen

Den første kode du ser, skal bruges på Origin platformen. Den sidste kode skal som angivet, bruges på thesims3.com platformen. Vi viser nu hvordan du gør det.

Installere på Origin - Brug første kode på Origin

Start med at installere Origin programmet, besøg dette linket : Origin

Følg nu guiden nedenfor her :

1. Åben Origin programmet
  2. Tryk på "Mit Spilbibliotek"
  3. Vælg nu "Tilføj et spil" oppe til højre
  4. I den pop-up der kommer, taster du din produktkode, og følg anvisningen
  5. Du har nu tilføjet spillet.

Se her under video til installation af Origin

Installere på thesims3.com - Brug sidste kode på thesims3.com

1. Log-ind med din Origin-konto du lige har oprettede i punktet ovenfor.

2. Gå ind på denne her side Tast 4x4 kode
  3. Tast koden, tryk redeem
  4. Du har nu tilføjet koden og kan finde det under dit Sims 3 spil på Origin.

Se videoen her under, for en evt hjælp til at taste koden