Kom godt i gang med Origin - Installation

Tekst guide - Installation af Origin og tilføj et spil :

Start med at installere Origin programmet, besøg dette linket : Origin

Følg nu guiden nedenfor her :

1. Åben Origin programmet
  2. Logind eller opret dig som bruger
  3. Tryk på "Mit Spilbibliotek"
  4. Vælg nu "Tilføj et spil" oppe til højre
  5. I den pop-up der kommer, taster du din produktkode, og følger anvisningerne
  6. Tillykke nu har du tilføjet spillet, og er klar til at installere.

​Vores video guide - Installation af Origin og tilføj et spil:

Video guiden er lavet på MAC, dette har dog ikke nogen betydning, da Origin klienten er ens på både Windows og Mac.
I videoen viser vi hvordan man tilføjer et spil, når man har en Origin konto.
Har du ikke en Origin konto, skal du oprette en først.

Kan du ikke finde din nye udvidelsespakke?

Udvidelsespakker, Game Packs, Indholdspakker er det man kalder DLC'er eller udvidelser til grundspillet fx The Sims 4, det betyder også at disse ikke ligger i Origin's spilbibliotek, de ligger sig inde under hovedspillet/grundspillet fx Sims 3 eller Sims 4 spil.
Brug derfor gerne vores Video her til at finde dine spil med.