Installation af Office 2019 produkter

Guiden viser dig, hvorledes du kan installere:

Inden er det dog vigtigt at vide, hvilken Windows version din PC kører. Det kan være 32-bit eller 64-bit. Langt de fleste nye PC'er kører 64-bit.

På en Windows 10 PC, kan du gøre følgende:

1. Klik på "luppen" i processlinien i bunden af skærmen. Du kan også trykke "Windows-tast" + "s".
  2. Skriv "Om" i søgefeltet. Windows foreslår nu blandt andet "Om din PC". Klik på dette forslag.
  3. Du kan nu finde systemtypen til højre for teksten "Systemtype". Da vil der stå 32-bit eller 64-bit.
  4. Du kan nu lukke vinduet på "x" i øverste højre hjørne.

Office 2019 Home & Student

1. Start download ved at klikke på linket. Hent Office 2019 Home & Student her. Vælg at gemme filen på skrivebordet, i mappen "Overførsler" eller på en USB-pen.

2. Når programmet er hentet, skal du åbne img-filen (dobbeltklik). Filen bliver betragtet som en DVD på en Windows10. I mappen som dukker up, åbner du "setup.exe", og følger blot vejledningen.

Office 2019 Home & Business

1. Start download ved at klikke på linket. Hent Office 2019 Home & Business her. Vælg at gemme filen på skrivebordet, i mappen "Overførsler" eller på en USB-pen.

2. Når programmet er hentet, skal du åbne img-filen (dobbeltklik). Filen bliver betragtet som en DVD på en Windows10. I mappen som dukker up, åbner du "setup.exe", og følger blot vejledningen.

Office 2019 Pro Plus

Installation af 64-bit udgaven:
  1. Start download ved at klikke på linket. Hent Office 2019 Pro Plus 64-bit her. Vælg at gemme filen på skrivebordet, i mappen "Overførsler" eller på en USB-pen.

2. Når programmet er hentet, skal du åbne img-filen (dobbeltklik). Filen bliver betragtet som en DVD på en Windows10. I mappen som dukker up, åbner du "setup.exe", og følger blot vejledningen.

Installation af 32-bit udgaven:
  1. Start download ved at klikke på linket. Hent Office 2019 Pro Plus 32-bit her. Vælg at gemme filen på skrivebordet, i mappen "Overførsler" eller på en USB-pen.

2. Når programmet er hentet, skal du åbne img-filen (dobbeltklik). Filen bliver betragtet som en DVD på en Windows10. I mappen som dukker up, åbner du "setup.exe", og følger blot vejledningen.

Visio Pro 2019

1. Start download ved at klikke på linket. Hent Visio Pro 2019 her. Vælg at gemme filen på skrivebordet, i mappen "Overførsler" eller på en USB-pen.

2. Når programmet er hentet, skal du åbne img-filen (dobbeltklik). Filen bliver betragtet som en DVD på en Windows10. I mappen som dukker up, åbner du "setup.exe", og følger blot vejledningen.

Project Pro 2019

1. Start download ved at klikke på linket. Hent Project Pro 2019 her. Vælg at gemme filen på skrivebordet, i mappen "Overførsler" eller på en USB-pen.

2. Når programmet er hentet, skal du åbne img-filen (dobbeltklik). Filen bliver betragtet som en DVD på en Windows10. I mappen som dukker up, åbner du "setup.exe", og følger blot vejledningen.

Kan jeg få oplyst min produkt-kode igen?

Du kan altid finde produktkoden, som du har købt, under "Mine køb" i din profil.