Aktivering og download af Office pakken

Har du modtaget en Office 2016 eller Office 365 produktkode?

Hvordan henter og installerer jeg Office-pakken?
For at kunne installere Office-pakkerne, skal du først have en Microsoft konto. Dette er nødvendigt, da den er indgangen til f.eks. Skype, Outlook.com, Xbox Live, OneDrive og andre services. Kontoen identificerer dig over for Microsoft, og dette er ikke noget, som kan fravælges.
Dernæst skal Office-pakken hentes. Du skal hertil bruge den produktkode, som du får oplyst, under købet af Office-produktet.

1. For at starte opsætningen, skal du ind på https://www.office.com/setup. Har du en Mircosoft konto, kan du gå til trin 3. ellers skal du fortsætte med at læse.

2. Hvis du ikke har en Microsoft-konto, skal du klikke på "Opret nyt konto".

1. Angiv din mailadresse under "Opret konto". - Klik på "Næste".
    2. Herefter skal du angive en adgangkode. - Klik på "Næste".
    3. Herefter skal du indtaste for- og efternavn. - Klik på "Næste".
    4. Herefter skal du angive dit land og fødselsdato - Klik på "Næste".
    5. Nu ankommer der en kode på den mailadresse, du har skrevet i a.). Denne kode skal du skrive i feltet "Bekræft mailadressen". Og klik "Næste".
    6. Slutteligt skal du gentage de tegn, der vises på skærmen ("Captcha").
  3. Anvend nu dit login, du netop har lavet ("Log på"). Din mail-adresse bør allerede være udfyldt, ellers kan du blot starte login-processen på https://www.office.com/setup.

4. Der vil nu blive vist en velkomstskærm, hvor du kan læse: "Hej, Lad os hente dit Office". Ligeledes kan du læse, at du er logget på med din korrekte mail.

5. Du skal nu angive den produkt-kode du har modtaget fra os. Du kan anvende Office 365, Office 2016 og Office 2019 koder. Vælg herefter land og dit sprog. Klik på "Næste".

6. Når processen 1-5 er gennemført, vil du se et billede, hvor du får vist dit produktnavn og nøglen. Der vil blive vist en instruktion med punkter, som du herefter skal følge. Download med knappen "Download nu". Download filen til skrivebordet, en USB pen, eller hvor du kan finde den igen. Du må ikke omdøbe filen.

7. Du kan så påbegynde installationen ved at flytte den downloadede fil til den PC / MAC du vil installere på. Og herefter køre installationen.

Kan jeg få oplyst min produkt-kode igen?

Du kan altid finde produktkoden, som du har købt, under "Mine køb" i din profil.