Sådan aktivere du Kaspersky :

1. Logind på din Kaspersky Konto / Opret en Kaspersky konto på dette link
    https://my.kaspersky.com/
    OBS. Hvis du har en konto, hop videre til trin 6
  2. Du skal nu oprette dig, det gør du ved tryk på "Tilmeld dig" eller på "Logind" knappen på overstående hjemmeside. u har mulighed for at oprette dig via Facebook eller via normal e-mail.
  3. Du vil nu på din e-mail modtage en bekræftelsesmail med et link til aktivering af din konto.
  4. Når aktiveringsprocessen er gennemført, skal du vælge sprog og land.
  5. Du bliver nu sendt videre til Licenser fanen, hvor du kan indtaste din cd-key/produktnøgle fra os.
  6. Når du har trykket "tilføj kode" vil du i samme vindue kunne se dit nye produkt og få et download link.

Rigtig god fornøjelse.