Brug for hjælp - Vi er her for at hjælpe?

Du kan altid kontakte os gennem chatten i højre side (orange ikon) Vi svare ofte indenfor 1-4 minutter fra kl 9-22 (tiderne er ikke faste)

Vores mest stillede spørgsmål :

• Hvordan installere jeg mit spil?

Brug vores Guides - Installationsvejledninger

• Jeg kan ikke finde min key:
    Du finder din cd-key på siden straks efter dit køb, samt på denne side : Mine Køb
    OBS. Køber du Software, vil din cd-key blive leveret manuelt via e-mail indenfor 1 min til 12 timer.

• Jeg vil gerne i kontakt med JoyBuggy :
    Du kan kontakte os gennem chatten, det er hurtigst. E-mail svare vi ofte på indenfor et par timer. Opkald besvares normalt mellem 9 & 15 (bemærk kan være lukket)

• Er det sikkert at handle med JoyBuggy ?
    Vi er Officiel forhandler af et utal af brands, og køber vores produkter direkte fra producenten. Vi er samtidigt også E-mærket og godt anmeldt af vores kunder. - 9.2 rating på Trustpilot, 8.8 på E-mærket

• Skal jeg bruge nemid for at godkende min ordre ?
    Modsat mange af vores konkurrenter, kræver vi ikke NEM-ID bekræftelse for at få dine vare lynhurtigt. Vi gør det nemt, enkelt og hurtigt at købe digitale downloads.

Har i flere spørgsmål, så kontakt os endelig eller tjek oversigten over "installationsvejledninger".
Herunder kan du læse mere om JoyBuggy

Kontakt JoyBuggy

www.JoyBuggy.dk /v JoyFun IVS
Hornshøjparken 169
7500 Holstebro
Tlf. 71 963 444 (ofte 9-16 på hverdage)
Mail : hej @ joybuggy.dk
CVR : 39609169

OBS. For hurtig svar brug chatten

JoyBuggy - The Joy Of Games

Af Gamere til Gamere

Vores formål er at levere de bedste programmer og spil til dig, lynhurtigt og så enkelt som muligt. Samtidig med, at vi tilbyder et stort udvalg af både nye og gamle spil og programmer til gode priser.

Vores mission er at blive Danmarks største leverandør af digitale spil og programmer, der bliver leveret på en hurtig og enkel måde.

Vi arbejder løbende på at forbedre dette og gøre tingene bedre. Vi lægger derfor vægt på at vores kunder får den bedst mulige oplevelse på JoyBuggy, om den er god eller dårlig.

Vi står også til rådighed med råd og vejledning.

Bag JoyBuggy er et hold af nørder, med tæt kendskab til produkterne og branchen. Vores kendskab til både branchen og produkterne giver os den bedste forudsætning for at kunne hjælpe dig som kunde.

De bedste hilsner

Martin Hansen
Direktør & nørden bag JoyBuggy

Holdet bag JoyBuggy

Martin Hansen
Direktør & Nørden bag

Martin, er tidligere WoW / HoTS spiller, men efter JoyBuggy åbnede, er hans tid gået mere over på at sikre driften og lave flere gode aftaler med producenterne for at sikre jer de bedste priser.

Julie B. Højvang
Kundeservicechef

Julie er ansvarlig for at kunderne får den rigtige behandling og er utrolig god til at udtrykke sig med ord.
Hendes vigtigste mission er at alle kunderne hos JoyBuggy bliver behandlet rigtigt.
Julie har tidligere spillet en del Sims, og drømmer stadigvæk om at få tid til at spille lidt Sims igen. Særligt efter at Sims 4 Hunde og Katte er udkommet.

• Ingen ventetid Levering indefor 1-2 sekunder
  • Levering 365 Vi leverer alle dage året rundt!
  • E-mærket webshop 100% køberbeskyttelse
  • Officiel download shop Kun digitale varer - leveret til Din Konto