FjernSupport - Installation af spil

Hjælp til installation af spil

Hvis du fortsat mangler hjælp, kan JoyBuggy hjælpe dig ved at overtage styringen af din pc og på den måde hjælpe dig igennem dit problem.
Ønkser du dette kontakt da JoyBuggy for at aftale tidspunkt og pris.
Download modulet fra nedstående link og afvent nærmere info, fra din support agent.
JoyBuggy Support

Værd at vide før du starter :
  • JoyBuggy er ikke ansvarlig for fejl eller mangler på din enhed før, under eller efter vores hjælp.
  • Standard prisen for hjælp er DKK 499,- der faktureres for hvert minut. (8,3kr pr minut)

• Ingen ventetid Levering indefor 1-2 sekunder
  • Levering 365 Vi leverer alle dage året rundt!
  • E-mærket webshop 100% køberbeskyttelse
  • Officiel download shop Kun digitale varer - leveret til Din Konto