State of Decay 2

Download

State of Decay 2

219,00 kr

Straks levering - CD-Key

Sidste chance 1 tilbage

Køb nu og få : 219 JoyPoints. Din bonus = 4,38 kr.

  KØB KODE Produktnøgle til Straks levering
  DOWNLOADAktivere med produktnøgle og spil
  SPIL STRAKSspillet, og nyd friheden
Produktnøgle til Straks levering
Aktivere med produktnøgle
Straks efter købet
  KØB KODE Produktnøgle til Straks levering
  DOWNLOADAktivere med produktnøgle og spil
  SPIL STRAKSspillet, og nyd friheden

Beskrivelse

Hvordan vil du overleve ... verdens ende?

Da de døde vågnede igen for 15 måneder sigen, var det enden på vores civilisation, og menneskeheden blev forladt af sine ledere. Nu må de spredte overlevende slå sig sammen for at overleve og genopbygge deres liv, mens de udstår truslerne om sult, sygdom, fjender og horder af zombier!

State of Decay 2 er et overlevelsesspil, der udspiller sig efter zombie-apokalypsen, med fokus på fællesskabet. Du styrer en unik gruppe af overlevende, og du skal finde de bedste strategier til at holde dem i live, mens du forbedrer deres færdigheder og samler de ressourcer, de har brug for. Du bestemmer, hvor du vil tage kampen op, og du kan designe og forstærke din hjemmebase, lige som du vil. Du bestemmer, hvilke af de overlevende du vil sende ud på farlige missioner efter mad og ammunition. Du bestemmer, hvornår du vil søge kontakt til andre overlevende (som har deres egne mål og dagsordener), og hvilke af disse fremmede du vil redde og rekruttere til dit fællesskab.

Ingen vil få den samme spiloplevelse. Når du spiller, svarer den åbne verden igen på dine beslutninger og udvikler sig på dynamisk vis ved at tilbyde dig nye muligheder for at bevise dine prioriteter om, hvem der skal overleve. Disse beslutninger har store, vedvarende konsekvenser for dit fællesskab. Du kan sende dine bedste klunsere af sted for at finde medicin til en syg ven ... velvidende at de muligvis ikke kommer tilbage. Hjælp dine naboer, og måske får du nye allierede ... eller du kan beslutte dig for, at du har mere brug for deres forråd, end de har.

State of Decay 2 giver dig også mulighed for at spille i samarbejde i multiplayer, så du kan invitere op til tre spillere til at besøge dit fællesskab og hjælpe dig med at gennemføre dine mål. Eller du kan hoppe ind i en vens spil for at se, hvordan deres spil har udviklet sig i forhold til dit.

State of Decay 2: Dit valg, dine historier.

Hvordan vil du overleve?

Info
Xbox Live Xbox Live
Operativsystem Xbox-Windows 10
Platform Windows Store

Flere detaljer