Splatoon 2

Download

Splatoon 2

Switch CD - KEY
Dette produkt leveres IKKE som en fysiske æske, men som en cd-nøgle. Når du har gennemført købet, ligger koden klar på din JoyBuggy konto

Køb Splatoon 2 i den digitale udgave som kan spilles på Nintendo Switch. Download Splatoon 2 via Switch, og så er du klar til at spille i løbet af få minutter. Bestil din serial key til Splatoon 2 her med PriceRunner købsgaranti og få leveret på få minutter.

Læs hele teksten

499,00 kr

499 JoyPoints
se din bonus

Denne vare er ikke længere på lager

  • Ingen ventetid Levering indefor 1-2 sekunder efter købet.
  • Levering 365 dage Vi leverer straks alle dage året rundt!
  • Officiel download shop Kun digitale varer - leveret til Din Konto.
  • 5 stjernet Trustpilot Vores kunder elsker os. Over 100 anmeldelser.
  • Sikker betaling Sikker betaling med Dankort, Visa, Mobilepay og Viabill.

De traditionelle 4-mod-4-kampe vender tilbage i opfølgeren til det originale hit. Derudover er der nye baner, lækre dragter og nye våben som tohåndsvåbenet Splat Dualies.

Spillere kan konkurrere på tv'et eller på farten og du kan sigte med gyrokontrol uanset om du bruger Nintendo Switch Pro Controller (sælges separat) eller Joy-Con.

Splatoon 2 understøtter multiplayer-spil både lokalt og online. Spillet vil også understøtte stemmechat via den kommende applikation til smartphones og tablets (en begrænset gratisversion bliver tilgængelig til sommer), samt introducere nye baner, nye smarte dragter og våben efter lanceringen - på samme vis som originalspillet.

Salmon Run er en ny spilfunktion, hvor fire spillere skal samarbejde. Ved at slå dig sammen med venner kan du tage dig et deltidsjob, hvor du skal bekæmpe de nye Salmonid-fjender, som ifølge Squid Research Lab endda er farligere end Octarians! Hvis du bliver besejret i denne spilfunktion, kan dine holdkammerater hjælpe dig i gang igen ved at sprøjte blæk på dig.

Tre nye amiibo-figurer låser op for muligheden at blive venner med dig. Disse amiibo-figurer kan huske dit udstyr, således at du med amiibo-figuren kan tage dit udstyr med til en ven, og nogle gange giver de dig til og med specielt udstyr i spillet.

NB: Lokalt multiplayer kræver en konsol og en kopi af softwaren pr. spiller. Hvis du tilmelder dig Nintendo Switch online Servicetjenesten kan du spille med venner og andre spillere fra hele verden online.

Mere om denne vare
Sprog Engelsk-Multilanguage
Operativsystem Nintendo Switch
Platform Switch
Udgivelsesdato 20-07-2017
Brugs-land EU

499 JoyPoints
se din bonus