Sid Meiers Civilization 6 Gathering Storm | PC & Mac | køb Civilization VI

Download

Civilization VI Gathering Storm

Steam CD - KEY
Dette produkt leveres IKKE som en fysiske æske, men som en cd-nøgle. Når du har gennemført købet, ligger koden klar på din JoyBuggy konto

Køb Civilization 6: Gathering Storm i den digitale udgave som kan spilles på Windows & Mac. Download Civilization 6: Gathering Storm via Steam, og så er du klar til at spille i løbet af få minutter. Bestil din serial key til Civilization 6: Gathering Storm her med PriceRunner købsgaranti og få leveret på få minutter.

Læs hele teksten

258,95 kr

299,00 kr

-40,05 kr

Dette produkt er en udvidelse. For at kunne bruge udvidelsen skal du købe grundspillet, hvis ikke du allerede ejer det.

Straks levering

Mere end 5 på lager

 • Ingen ventetid Levering indenfor 1-2 sekunder.
 • Levering 365 dage Vi leverer straks alle dage året rundt!
 • Officiel Downloadshop 100% digital shop - Levering til din konto
 • 5 stjernet Trustpilot Vores kunder elsker os - 200+ anmeldelser
 • Sikker betaling Betal med Visa, Mastercard, MobilePay & ViaBill

Sid Meier’s Civilization VI: Gathering Storm

I denne nye udvidelse til Sid Meier’s Civilization VI, bliver verden omkring dig mere levende end nogensinde før. Du møder nye udfordringer, når din civilisation skal kæmpe med alverdens naturkatastrofer og senere håndtere de klimaforandringer, som du selv er med til at forårsage!

I Sid Meier’s Civilization VI: Gathering Storm får du helt nye muligheder for at arbejde med landet omkring dig, og sammen med spillets andre civilisationer skal du på bedste vis tackle og afvikle de katastrofer og forandringer, der truer jeres verden. Udvidelsen tilføjer en række nye elementer, der giver en helt ny oplevelse, der klart er værd at tage med.

Naturen får en ny rolle

Med denne udvidelse skal du tænke over dine byers placering mere end nogensinde før. Aktive vulkaner truer med at ødelægge dine byer, men gør også landet omkring dem mere frugtbart. Du kommer til at kæmpe med snestorme, sandstorme, tornadoer og orkaner, oversvømmelser og tørker. Du får mulighed for at bygge nye forbedringer, som f.eks. kanaler, dæmninger og tunneller, og dine valg vil have afgørende konsekvenser for din civilisation og deres fremtid.

Bjerge, floder, vulkaner og ørkener bliver nu navngivet efter den nation, der først opdager dem, så du kan sætte dit navn på verdenskortet mere end nogensinde før. Opdag og indtag en helt ny verden, der for alvor er blevet vakt til live i Sid Meier’s Civilization VI: Gathering Storm.

Globale klimaforandringer kræver samarbejde

Udvidelsen introducerer også en ny måde, hvorpå man kan opnå en diplomatisk sejr. Naturkatastrofer og klimaforandringer er et fælles problem for alle civilisationer, og du får nu mulighed for at arbejde sammen om at løse problemerne og samtidig optjene flere diplomatiske points. Men der skal meget mere til, hvis du tror diplomati er vejen til sejr. Verdenskongressen er tilbage i en ny, forbedret form, og det er tid til at lade din stemme blive hørt.

Sid Meier’s Civilization VI: Gathering Storm bygger videre på grundspillet og elementer fra den første udvidelse, Sid Meier’s Civilization VI: Rise and Fall, blandt andet med tilføjelsen af flere historiske øjeblikke, en helt ny guvernør og flere muligheder for spionage.

To nye scenarier og en ny æra

Sid Meier’s Civilization VI: Gathering Storm tilføjer en ny og spændende æra til spillet, og du går for alvor fremtiden i møde. Kæmp imod klimaforandringerne med nye teknologier, der indfanger CO2, eller begynd for alvor at spekulere i, om det kan betale sig at flytte hele din befolkning ud på havet. Med udvidelsen får du også to helt nye scenarier:

I det første nye scenarie, The Black Death, skal du føre din civilisation sikkert igennem en af verdenshistoriens mest dødbringende katastrofer. Den Sorte Død hærgede i Europa og det vestlige Asien i midten af det 14. århundrede og pesten dræbte millioner. Hold dit folk i live, oprethold en stærk økonomi, og bevar troen i de mest desperate tider. 

Det andet scenarie, War Machine, er et multi-player scenarie, der finder sted i starten af 1. verdenskrig. Den ene spiller tager rollen som Tyskland, der via Belgien skal indtage Paris. Den anden spiller tager rollen som Frankrig, der skal forsvare sit land, i denne gengivelse af en af krigens mest chokerende militærkampagner. Der bliver bogstavelig talt kamp til stregen!

Otte nye civilisationer og ledere

Sid Meier’s Civilization VI: Gathering Storm introducerer ikke mindre end syv nye vidundere, syv naturlige naturvidundere, atten enheder, femten forbedringer, ni unikke bygninger, fem distrikter, to bysæt, ni teknologier og ti socialpolitikker. Derudover får du mulighed for at spille en ud af ni nye ledere i otte nye civilisationer. Med i spillet kommer nu Ungarn, Maori, Canada, Inkariget, Mali, Sverige, det Osmanniske rige og det oldgræske Fønikien. Desuden er det muligt at vælge Eleonora af Aquitanien som leder for enten England eller Frankrig. Alle ledere kommer selvfølgelig med deres helt unikke egenskaber, som giver dig et helt nyt spil.

Snyd ikke dig selv for denne spændende udvidelse af Sid Meier’s Civilization VI, der tilbyder helt nye udfordringer selv for de mest erfarne spillere!

MINIMUM - Windows :
  • Kræver en 64-bit processor og operativsystem
  • Styresystem: Windows 7x64 / Windows 8.1x64 / Windows 10x64
  • Processor: Intel Core i3 2.5 Ghz or AMD Phenom II 2.6 Ghz or greater
  • Hukommelse: 4 GB RAM
  • Grafik: 1 GB & AMD 5570 or nVidia 450
  • DirectX: Version 11
  • Diskplads: 12 GB tilgængelig plads
  • Lydkort: DirectX Compatible Sound Device
MINIMUM - MAC :
  • Kræver en 64-bit processor og operativsystem
Mere om denne vare
Sprog Engelsk-Multilanguage
Operativsystem Windows & Mac
Platform Steam
Udgivelsesdato 14-02-2019
Brugs-land EU
Antal aktiveringer max 1 gang