JoyBuggy - The Joy Of Games

Af Gamere til Gamere

Vores formål er at levere de bedste programmer og spil til dig, lynhurtigt og så enkelt som muligt. Samtidig med, at vi tilbyder et stort udvalg af både nye og gamle spil og programmer til gode priser.

Vores mission er at blive Danmarks største leverandør af digitale spil og programmer, der bliver leveret på en hurtig og enkel måde. 

Vi arbejder løbende på at forbedre dette og gøre tingene bedre. Vi lægger derfor vægt på at vores kunder får den bedst mulige oplevelse på JoyBuggy, om den er god eller dårlig.

Vi står også til rådighed med råd og vejledning.

Bag JoyBuggy er et hold af nørder, med tæt kendskab til produkterne og branchen. Vores kendskab til både branchen og produkterne giver os den bedste forudsætning for at kunne hjælpe dig som kunde. 

De bedste hilsner 

Martin Hansen
Direktør & nørden bag JoyBuggy

 

Holdet bag JoyBuggy 

Martin.png

Martin Hansen 
Direktør & Nørden bag

Martin, er tidligere WoW / HoTS spiller, men efter JoyBuggy åbnede, er hans tid gået mere over på at sikre driften og lave flere gode aftaler med producenterne for at sikre jer de bedste priser.

Julie B. Højvang
Kundeservicechef

Julie er ansvarlig for at kunderne får den rigtige behandling og er utrolig god til at udtrykke sig med ord. 
Hendes vigtigste mission er at alle kunderne hos JoyBuggy bliver behandlet rigtigt.
Julie har tidligere spillet en del Sims, og drømmer stadigvæk om at få tid til at spille lidt Sims igen. Særligt efter at Sims 4 Hunde og Katte er udkommet.

Vores kunder elsker os