Need for Speed: Payback

Download

Need for Speed Payback

Origin CD - KEY
Dette produkt leveres IKKE som en fysiske æske, men som en cd-nøgle. Når du har gennemført købet, ligger koden klar på din JoyBuggy konto

Køb Need for Speed Payback i den digitale udgave som kan spilles på Windows. Download Need for Speed Payback via Origin, og så er du klar til at spille i løbet af få minutter. Bestil din serial key til Need for Speed Payback her med PriceRunner købsgaranti og få leveret på få minutter.

Læs hele teksten

117,00 kr

179,00 kr

-62,00 kr

Straks levering

Mere end 5 på lager

 • Ingen ventetid Levering indenfor 1-2 sekunder.
 • Levering 365 dage Vi leverer straks alle dage året rundt!
 • Officiel Downloadshop 100% digital shop - Levering til din konto
 • 5 stjernet Trustpilot Vores kunder elsker os - 200+ anmeldelser
 • Sikker betaling Betal med Visa, Mastercard, MobilePay & ViaBill

Fuld pedal med personlighed

Need for Speed Payback kombinerer oktanfyldte kapløb i en åben verden med en fængslende historie om svindel, bedrag og store biler. Vovemod betaler sig, og er du dygtig nok, får du rig mulighed for at sætte dit eget præg på dine køretøjer – og måske tilføre dem lidt ekstra hestekræfter.

Need for Speed Payback er proppet til randen med intense arkaderæs rundt omkring i den fiktive by Fortune Valley. Her kan du udføre en lang række forskellige opgaver, stunts og udfordringer og deltage i et enormt udvalg af kapløb.

Kun de stærkeste overlever

Under din fartfyldte rejse gennem Fortune Valley kan du påtage dig rollen som en af de tre fartglade hovedpersoner Tyler ”Ty” Morgan, Sean ”Mac” McAlister og Jessica ”Jess” Miller. De er alle sammen del af den samme gruppe, der deler et fælles behov for fart og lever på lovens skyggeside. 

Men fællesskabet brydes hurtigt, da et bestilt biltyveri bogstaveligt talk kører skævt, og du bliver centrum i en intens fortælling, hvor den eneste, du kan stole på, er dig selv.

Biler i lange baner – og på din egen måde

Grundspillet indeholder ikke mindre end 74 køretøjer – inklusive potente gaderacere fra producenter som Jaguar, Land Rover, Pagani, Plymouth og Koenigsegg. Dertil kommer en lang række biler, du kan få adgang til gennem de opdateringer, der løbende udgives til spillet.

Vanen tro har du et utal af muligheder for at tune og justere på hver enkelt bil, så du til sidst har en vognpark, der passer til din personlige kørestil. Undervejs i spillet kan du bl.a., ved at udføre forskellige opgaver og deltage i løb, optjene fartkort, der giver dine biler et ekstra boost.

Kan du køre fra vennerne?

Ud over den vanedannende single player-fortælling, og muligheden for selv at køre på oplevelse i de mange og lange gader i den alsidige storby, byder Need for Speed Payback også på en velvoksen multiplayer-del.

Her kan du udfordre verdens bedste virtuelle kørere, eller du kan vælge at deltage i tilfældige eller rangerede løb og løbsturneringer mod dine venner. 

Du kan også vælge at spille AllDrive, hvor op til otte spillere kan mødes og sammen udforske Fortune Valley. Denne spiltype rummer en række af de samme muligheder som spillets single player-del i form af fx daglige udfordringer, stunts, fartudfordringer og driftingzoner.

Men pas på, for politiet lurer lige rundt om hjørnet og går ikke ad vejen for en hurtig biljagt!

Windows:

 • OS: Windows XP SP3, Windows XP 64-bit SP2, Windows Vista SP2 (32- or 64-bit), or Windows 7 (32- or 64-bit). (Not Supported - Windows 95, Windows 98, Windows ME, Windows NT 4.0, and Windows 2000 are not supported.)
 • Processor: Intel Core® 2 Duo 2.0 GHZ or AMD Athlon X2 64 2.4GHZ; 1.5 GB Windows® XP / 2 GB Windows Vista® - Windows 7®
 • Memory: 1GB (XP), 1.5GB (Vista), 1.5 GB (Windows 7)
 • Hard Disk Space: 8 GB free hard disk space. Additional space required for DirectX 9.0c installation and for saved games
 • Video Card: DirectX® 9.0c Compatible 3D-accelerated 256 MB video card with Shader Model 3.0* or higher
 • Sound Card: DirectX 9.0c Compatible Sound Card
 • DVD-ROM: 8X speed DVD-ROM drive (Disc Users only)
 • Online Gameplay: Broadband connection for online activation and online gameplay - 512 Kbps or faster
 • Direct X®: DirectX 9.0c
Mere om denne vare
Sprog Engelsk-Multilanguage
Operativsystem Windows
Platform Origin
Udgivelsesdato 09-11-2017
Genre Racing
Game mode Single player
Player perspective Third person
Game theme Action
Brugs-land WORLDWIDE
Antal aktiveringer max 1 gang