Kæmp dig gennem alle Warhammer 40.000 Space Marine spil

Hack-n-slash får fuld skrue i Warhammer 40.000 Space Marine serien, hvor du spiller Captain Titus, der går i krig mod en kæmpe hær orkere. Beskyt planeten mod orkerne, inden de får kontrol over menneskehedens fabrikker. Overtager orkerne planeten, er det slut med at producere krigsmaskiner – løber vi tør, er det ude med menneskeheden. Gå på opdagelse i fremtidens våbenressourcer og opgrader dit armor, inden orkerne kommer, så du er klar til at knuse og destruere dine fjender.

Er det ikke drama eller nervepirrende nok? Bare rolig – det bliver mere kompliceret med de mange andre trusler, der lader vente på sig til de mest ubelejlige tidspunkter. Oprust Supermarinen til en episk og endeløs kamp, og nyd den lækre grafik, når kampen kommer helt tæt op i close-battle. 40.000 år ude i fremtiden ser våben og armor anderledes ud – og det er ikke en dum ting! Landskaber, dødelige fjender og truslen om udryddelse gør det nådesløst, men spændende, at kæmpe sig igennem Space Marine.

Packs og sets

Find de fedeste våben med udvidelsespakker og opgrader dit gear mod endnu mere dødbringende fjender, der bliver mere og mere barbariske. I Emperor’s Elite Pack får møder du Space Wolves, der som fra frostbidte egne er glubske og kolde mytiske krigere, der skaber legendariske kampscener. 

Med nye nærkampssystemer og fjernvåben får du i Traitor Legions Pack et nyt fald at hævne og de rette midler til at gøre kampen fyldest og grum.

Nyd scener og pittoreske landskaber udfolde sig, mens et af de mest voldelige sci-fi fantasyspil river dig med i blodig kamp efter blodig kamp. Alt i mens stiger du i rang og agtelse, får nye våben og opgraderinger og bliver mere og mere uovervindelig. Men lad endelig ikke sejrsrusen stige dig for meget til hovedet, for den næste udfordring og modstandshær gør sig klar i skyggerne.

Få ekstra armor og nye våben, der udruster dig til episke slag med Armor Sets, så du er klar mod de næste hold af orkere og fjender, der kommer stormende mod dig. Øg dine chancer med Dreadought pakken, hvor du kan udvide din hær med en helt særlig holdkammerat. 

Spænd hjelmen godt på, for du er klar til krig inden længe, når du køber dit spil hos JoyBuggy.