Bliv fanget af Warhammer 40.000 Dawn of War Serien

Oplev blodige og krigeriske kampe i dette sci-fi militære strategispil, hvor der ikke er blevet sparet på gore og røde farver. Mød den dystopiske fremtid, hvor menneskeheden har udvidet imperiet til fjerne galaktiske områder. I den evige kamp om at have herredømme og ressourcer på sit eget fad, slås menneskeheden mod orkere og Eldars. Oprust dig til et hæsblæsende sci-fi eventyr, hvor alle kæmper for sin egen overlevelse. Kampene er ikke små i Warhammer, hvor soldater og krigere fra fjerne galakser og eksotiske solsystemer møder hinanden i en storslået krig. Her er der langt mellem glorværdige dødsfald, når våbner klinges og hovederne triller. 

Episke kampe mod eliterne

I Warhammer 40.000 Dawn of War 3 opdager du større krigsmaskiner end nogensinde, når hærene mødes i drabelig krig. Du har aldrig haft mulighed for at lave så store hære før, så bered dig på blod, splat og kamp til stregen – for fjenden er også blevet større! Læg strategier og træn dine elitesoldater til det ypperste med nye taktikker og teknikker. Opdag nye muligheder, og lad døden fyge over fjendens landskaber. Opbyg din hær efter de bedste strategier, og opret kommandoposter over hele landet, så du har fuld kontrol. Bered dig på dødbringende kampe, for fjenden kommer nærmere og nærmere, og det går ikke mildt for sig – og da slet ikke online. 

I Warhammer 40.000 Dawn of War 2: Chaos Rising slås du med indre dæmoner, når frygt og forføriske stemmer trækker i dig og dine krigere. Kaosset er kommet for at blive, når Kaosgudernes ondskabsfulde og lumske dæmoner går løs. Mørke hemmeligheder blusser op til overfladen, og mytteri forekommer sjældent alene. Det bliver ikke en nem kamp, når kampen er mod dig selv i dette forræderiske sci-fi helvede, hvor den værste fjende er dig selv. Grimme sandheder finder vej sammen med spøgelsesfartøj og destruerende kræfter. I Retribution møder vi ti år efter atter trusler mod menneskeheden. Korruption, dæmonisering og ødelæggelse hersker, og du bevæger dig bogstaveligt talt mellem liv og død, når du besøger vilde jungler og dødeverdenen.

Udvidelser og Collections

Skal der mere til, før dine øjne ser rødt? Prøv f.eks. udvidelsespakken Ridiculously Bloody Blood Pack, hvor de røde farver ikke er blevet sparret på. Blodtørsten stilles eller bliver fremprovokeret, når vi når nye niveauer for brutaliteten med disse absurde blodeffekter. Glem alt om præcision i nærkamp – der er blod OVERALT.

Warhammer 40.000 1 and 2 Franchise Collection giver dig alt fra Warhammer serien. Med samtlige udgivelser fra første til sidste udvidelsespakke fra de to første spil er der timevis af underholdning leveret til dig fra JoyBuggy inden for ganske få sekunder.