Total War: Warhammer

Oplev en ny side af strategispillene fra The Creative Assembly, når det går løs i spillene. Oplev et spændende magisk twist, når drager og andre magiske flyvende væsner deltager i krigens kampe. Mød legendariske helte, vilde monstre og soldater, der er skræmmende nok til at fremkalde de værste mareridt. Vælg mellem mennesker, dværge, vampyrer, orkere og mange andre racer, der har deres unikke kampteknikker og strategier.

I denne fantasy-verden er du en af de otte Legendary Lords, der hver kæmper for at overtage verdensherredømmet. Kæmp med drabelige kreaturer og dødbringende vågen, mens kampen går løs på slagmarken. Det bliver ikke nemmere af overnaturlige kræfter, men det kan give dig en ekstra hånd, som måske giver dig føringen. Slip monstrene løs og se dem bekæmpe hinanden, mens du lader magiske formularer regne ned over fjenderne med skæbnesvangre konsekvenser for dem. 

Fra dronninger til gravkamre

2 byder på blodigt drama og nervepirrende underholdning, når historien udfolder sig. Gå igennem ild og vand og gennemfør brutale ritualer i kampen for at blive nummer 1. Hver Legendary Lord har deres egne kræfter og fordele i dette strategispil. Gå på opdagelse i den nye og den gamle verden, mens du danner en hær, der er en episk kamp værdig. 

I 2 – The Queen and the Crone møder du smukke og brutale elvere, der rivaliserer mod hinanden. Spil enten High Elves eller Dark Elves og oplev nye kampagner og kamparenaer, når elverdronningen deltager på slagmarken. Floderne fyldes med blod, når Dark Elves også deltager i kampen og tager tusindvis af slaver med i kampen til brutal nedslagtning i gader og stræder.

I 2 – Rise of the Tomb Kings går du på opdagelse i gravkamrenes hemmeligheder, når kongerne fra gravkamrene rejser sig og deltager i krigen på ny. Mumificerede konger er ikke til at sætte en stopper for, når først forbandelserne spreder sig som pesten selv. Find Nagashs bøger, før det er for sent, og få sejren over på din banehalvdel. Du får 4 nye Legendary Lords, som du kan vælge imellem. 

2 – Blood for the Blood God byder ikjke på mindre drama, når hekseelverne gør sig klar til krigen mod Dark Elves. Vinderne får verdensherredømmet, taberne får en evigt fortabt sjæl. Det bliver drabeligt og blodigt, når de møder hinanden. 

Gå til et koldere terræn med Norsca udvidelsen, hvor du finder ondsindede krigere, der ikke er blevet blidere af Nordens isnende kulde. Som tilbedere af de mørke guder er der ingen kære mor, når du støder ind i disse grusomme skabninger.