eFootball Pro Evolution Soccer 2020

Filter efter

Platform
Operativsystem

Pro Evolution Soccer (PES)

Pro Evolution Soccer er en prisbelønnet serie af fodboldspil, der første gang kom på markedet i år 2001. Siden hen er udviklingen taget til, og hvert år udkommer der en ny udgave af det populære fodboldspil Pro Evolution Soccer (eller PES som spillet omtales). 

Serien er kendt for sin interaktive realisme, der giver dig enestående gameplay oplevelser. 

Èn af de helt store årsager til at Pro Evolution Soccer har stor succes blandt E-Sport spillere er ægtheden. Spillet giver en realistisk skildring af kampe, og det gælder både i forhold til triumfer og nederlag.

Overblik over de forskellige udgaver af Pro Evolution Soccer

PES 2020 

I den seneste 2020-udgave kan du glæde dig til en lang række nye features, der skaber imponerende spiloplevelser.

Både hvad angår features, spilmuligheder, spiltyper og grafik får du glæde af forbedringer sammenholdt med de tidligere udgaver. 

I forbindelse med udviklingen af Pro Evolution Soccer 2020 er der samarbejdet med eksperter, hvor hver handling på banen er designet ned til mindste detalje. Der er skuret endnu mere op for det autentiske design, så du kan forbedre dine evner til at læse spillet samtidig med, at du får enestående oplevelser foran skærmen.

PES 2019 

I 2019 udgaven har Konami arbejdet målrettet mod at give dig de mest virkelighedstro spiloplevelser på banen. Det gælder lige fra de autentiske bevægelsessekvenser til detaljegraden i grafikken. Den kraftigt forbedrede grafik gør spillet endnu mere levende og glidende for dig, så du kan spille uden visuelle forstyrrelser.

De realistiske animationer gør det mere indbydende at spille enten alene eller sammen med vennerne.

Dom dansk spiller kan du i denne spilversion få glæde af repræsentationen af flere danske klubber. Du kan føre dine favoritklubber til succes og vælge de klubber fra den Danske Superliga, som du er fan af. 

PES 2018 

I PES 2018-udgaven kan du udvikle dig teknik med en række nye features og animationer, som skaber variationer og nye spilmuligheder. VISUAL REALITY-teknikken gør hele spillet til en mere autentisk og visuel stærk oplevelse på skærmen. Der er forbedret grafik, både hvad angår belysning, skyggebelægning, ansigtsudtryk og animationer.

Master League (som er PES’s største liga) er blevet opgraderet kraftigt med både design og spilmulighed. Blandt andet er transfer- og kontraktsystemet blevet forbedret, så det er sjovere og mere underholdende at spille PES udenfor selve banen.

PES 2017 

2017 udgaven fra Konami brygger på alle de succeser, som 2016-udgaven havde og supplerer det derudover med værdifulde animationer og grafiske forbedringer. 

Én af de helt store fordele ved 2017-udgaven er den forbedrede brugerflade. Du får nem kontrol over dine spillere og dine muligheder med et set-up, som er nemt for enhver at navigere i. 

Det stilrene design på hjemmemenuerne er med til at gøre det behageligt for dig som spiller at anvende PES 2017. 

Samme kvalitetsniveau er at finde på grafikken, som fremstår uspoleret og autentisk både på og udenfor banen.

Det er i høj grad sansen for detaljer, der gør 2017-ugaven af Pro Evolution Soccer til et populært spil.

Lær den seneste udgave af PES at kende

Det er ikke kun på den tekniske front, at PES 2020 er blevet opgraderet fra de forrige udgaver. Når det kommer til spilmuligheder, har den nye udgave fået funktioner, som gør fodboldspillet sjovere, og som skaber en høj indlevelsesevne.

Du får blandt andet glæde af følgende funktioner og egenskaber med PES 2020:

 • Imponerende animationer og høj fotorealisme

 • Stor udvidelse af ægte ligaer

 • Mere end 10 nye skills du kan bruge til at teste dine spillere

 • Du kan som noget helt nyt repræsentere det danske fodboldlandshold

 • Levende og autentisk spillerindividualitet 

En af de nye funktioner med spillet gør det muligt for dig at spille som det danske landshold. Du kan iføre dig den rød/hvide fodboldtrøje og lade dig opsluge af PES 2020 foran TV-skærmen eller computerskærmen.

Om du er til spil i single-player eller multi-player mode, er op til dig. Du kan tage til internationale turneringer og World Cup.

Med PES 2020 kan du spille med eller mod din venner via internettet.

Unikt samarbejde mellem DBU og Konami

Dansk Boldspil Union (DBU) er gået sammen med Konami (der er spilproducenten bag Pro Evolution Soccer), og det er dette unikke samarbejde, der i den nyeste spiludgave gør det muligt for enhver at repræsentere det danske fodboldlandshold.

Det har længe været DBU’s ønske at indgå samarbejde med en producent af E-fodbold, da netop E-sport de seneste år har fået stor udbredelse i Danmark og resten af Norden. Udbredelse er i høj grad sket hos den yngre målgruppe, hvor flere og flere unge mennesker ikke kun bruger E-Sport som en fritidsinteresse men også som en seriøs hobby, de går op i at forbedre sig indenfor. 

Med spilmuligheden for at repræsentere det danske fodboldlandshold lægger Konami sig tæt op ad konkurrenten FIFA, hvor det igennem flere år har været muligt at spille som Danmark.

Underholdning i høj kvalitet og med mange forskellige ligalicenser 

Som det også gør sig gældende med de foregående spil fra den japanske spilproducent, Konami, byder den nyeste udgave af Pro Evolution Soccer på fængslende, underholdende og udfordrende muligheder.

Som noget helt unikt er Pro Evolution Soccer designet med AI (kunstig intelligent), der automatisk lærer, hvordan du spiller og tilpasset spillet derefter.

Selvom Pro Evolution Soccer mange gange bliver sammenlignet med FIFA og regnes for at være en lillebror i denne sammenhæng, byder PES på sit helt eget spilunivers med særlige features.

Spillet er kendt for sin høje detaljegrad på skærmen, der giver dig imponerende oplevelser, og som højner indlevelsesevnen. 

Iblandt de nyeste forbedringer kan nævnes overgangen fra spil til replays. Førhen var der stor forskel på, hvordan en situation på banen så ud sammenholdt med, når den blev gengivet i replays. Denne gengivelsesteknik er blevet kraftigt forbedret i den nyeste 2020udgave, hvor replays nu er blevet mere autentiske. 

Autentiske spil på banen der giver dig bedre kontrolmuligheder og spilflow

Når det kommer til selve spillet, trækker Pro Evolution Soccer på mange af de formler, som 2019-udgaven bygger på. Dette gælder særligt i forhold til spillet på banen. Sidste år valgte Konami at sætte tempoet under kampe en anelse ned. Dette gav en større kontrol og et mere naturligt flow i spillet. 

Det samme er tilfældet med den nyeste udgave af Pro Evolution Soccer. Det er langt fra nogen kedsommelig affære. Det nedsatte tempo giver dig langt flere muligheder for at arbejde med din spilteknik og din kontrol. Særligt i forhold til brugen af sprintknappen får du bedre muligheder for at finde balancen i din performance på banen.

Des bedre temposkift du har, des bedre kan du splitte forsvaret ad.

Det hele handler ikke kun om features, muligheder og spilformler. Succesen med dine E-sportkampe handler i lige så høj grad om, at du er i stand til at gennemskue spillet på banen, og at du har en grundlæggende forståelse for spillernes forskellige positioneringen på banen. 

Sidste år tog Pro Evolution Soccer 2019 den lille men smarte funktion til sig med glidende udskiftninger i situationer med dødbold. Teknisk er det en mindre detalje, men når det kommer til at opretholde flow i spillet, har den smarte feature stor betydning. 

Udfold og udvikl dig med Pro Evolution Soccer

Det er særligt i offensiven, at du kan arbejde med nye spilstrategier og udvikle dine evner og teknikker. Sammenholdt med det defensive spil tilbyder offensiven større kreativitet og udviklingsmuligheder. 

Herunder kan du se en række af de features og kvaliteter, som du kan glæde dig til i den nyeste udgave af PES:

 • Stort udvalg af ligalicenser der udvider dine spilmuligheder

 • Autentisk boldkontakt

 • Enestående visuel autenticitet (understøttelse af 4K HDR)

 • Udviklet med AI (Artificial Intelligence)

 • Levende spilbevægelser 

 • Autentiske målmænd

 • myClub Scout/Auction

Pro Evolution Soccer er kendt for at tilbyde autentisk og ægte boldkontakt. Den visuelle autenticitet findes både på spillerne, tilskuerne og banen, og særligt denne grafik og belysningen forbedres år for år fra producentens side. 

Den kunstige intelligens i spillet får PES 2020 til at adskille sig fra mange af de andre prisbelønnede E-sportspil på markedet. Den kunstige intelligens tilrettelægger spillet efter dine præstationer og strategier. 

De mange forbedrede animationer er med til at gøre spillerbevægelserne levende og autentiske, så du får storslåede oplevelser bag skærmen. 

I den nye 2020-udgave af Pro Evolution Soccer har målmændene fået et kvalitetsløft, der gør deres bevægelser mere levende.

myClub Scout er en funktion, du kan bruge til at købe spillere igennem. Denne feature kan du anvende til at anskaffe dig de spillere, som du har brug for. 

Hvornår udkommer Pro Evolution Soccer 2021?

Den nyeste udgave af PES forventes at blive lanceret i september 2021. 

I den nye udgave af Pro Evolution Soccer bliver der uden tvivl tilføjet ekstra touch-teknikker samt udviklet på både grafik og udviklingen af spillet i sin helhed. Det der dog endnu svært at spå om, hvad der kommer af præcise ændringer. Der er dog rygter, eller i al fald ønsker, om en ny engine, som kan forbedre visualiseringer, animationer og grafikken i sin helhed.