• Ingen ventetid
 • 100% digital shop
 • 4,8 ved +400 anmeldelser
 • Officiel forhandler
 • e-mærket

PlayStation Store gavekort 

Filter efter

Platform

Køb dit digitale Playstation Store gavekort her - Få mere ud af din playstation med et playstation network gavekort - PSN gavekort til playstation store, giver dig mulighed for at købe playstation spil, uden brug af kreditkort. Vi tilbyder betaling med ViaBill, der gør det muligt for dig at købe kortene hos os og betale når du vil. 

Playstation network gavekort fås i forskellige udgaver og priser, vi har playstation store 200 kr og playstation store 400 kr som sælges digitalt. Så køb dine playstation store gavekort her, og få straks adgang til Playstation universet. 

Alle vores Playstation store kort er digitale koder vi levere til dig, det gør at du hurtigt kan taste dine playstation kort kode ind på playstation network. 

Vi sælger i øjeblikket, Playstation Gavekort fra følgende lande : 

 • Danmark
 • USA 
 • Norge
 • Sverige 

Med vores store udvalg af udenlandske og danske Playstation store gavekort, er vi en af de førende leverandør af gavekort til Norden.  

Playstation network card - Andre lande

Vi har oplevet en stor forespørgelse efter Amerikanske Playstation store gavekort. Da disse giver mulighed for at købe billigere playstation spil, er der mange der er begyndt at købe kortene fra os. 

Så har du en amerikansk playstation store konto, vil du kunne bruge disse US playstation kort. Vær dog opmærksom på at disse kort IKKE virker til den danske playstation store. Så ved du ikke hvad en US / amerikansk playstation store konto er, så skal du købe de danske 200kr eller 400 kr psn kort. 

Vi har lige nu 2 udgaver af US psn kort. Det er PlayStation Network Card - 20$ og PlayStation Network Card - 50$  begge til Amerikansk Playstation Store. 

Fordelen ved Amerikansk Playstation Store, er at priserne er mellem 20-40% billigere end hvis du skal købe det gennem den danske playstation store. 

Du kan stadigvæk bruge dine fysiske Playstation spil som du køber her i Danmark, men du får mulighed at downloade nye spil digitalt gennem Playstation Store og derved få det billigere end de fysiske her i Danmark. 

Opret en US playstation konto

Det er ret nemt at oprette en Playstation store konto i Amerika, følg bare guiden trin for trin nedenfor, også er du faktisk i gang. OBS. Det kræver en VPN forbindelse for at oprette en us konto. (disse kan findes ved at google) 

Kontoen giver dig adgang til masser af billige digitale spil fra Playstation store. 

 1. Opret en ny PSN konto via dette link. https://kortlink.dk/v8eg 
  OBS. Brug dit rigtige navn og en US adresse, brug fx en fra denne liste : https://kortlink.dk/v8ek 
 2. Køb nu et af vores US playstation network kort. 
  PlayStation Network Card - 20$ eller PlayStation Network Card - 50$ 
 3. Log ind på din PSN konto, enten via din playstation eller din computer. 
 4. Gå ind på din PSN Store --> vælg "Wallet" --> Vælg så "Add Funds To Wallet" --> Vælg "Use Prepaid Card" 
  Indtast nu koden du har fået fra os. Også er du kørende. 

Med disse 4 simple trin, er du faktisk kørende med en US playstation konto. 

Nu kan du både spille dine fysiske spil købt i Danmark, og dine digitale spil købt i USA gennem din Playstation Store konto via vores Playstation store gavekort på 20$ eller 50$ 

Rigtig god fornøjelse med dine playstation spil