Origin til Mac: udvid horisonten med Expansion Packs, Stuff Packs og Game Packs 

Filter efter

Dril dine simmere, eller prøv at stille dem tilfredse med spændende karrierer, fornuftige rutiner, kærlighed og ro. Lav nye karakterer, når de gamle bliver for umulige, byg nye huse, når de gamle bliver kedelige. Tilføj naboer, venner og familier, og se deres liv udfolde sig. Styr deres handlinger, og skab intriger og romancer med forfærdelige, spændende eller dybt romantiske dates. Opdag livets besvær med kæledyrenes uheld og deres små hemmeligheder. Med Origin til Mac behøver du ikke gå glip af noget.

Slap af til en Spa Dag, prøv kræfter af som læge eller politiansat, eller gå på eventyr i junglen. Test dine kæledyrsevner med Kæledyr, Hunde og Katte og My First Pet Stuff, eller udvid familien med Parenthood og forkæl de yngste med Kids Rooms Stuff. I The Sims står verden aldrig stille! Med udvidelsespakker, flere ting og ekstra spil får du og dine simmere nok at se til. Her kan du udforske alverdens af livets prøvelser både i fortiden og i fremtiden. Om du er til hverdagens opgaver eller nattelivets eskapader, så er der en pakke til dig.

Skræddersy dine sims liv og hjem ned til mindste detalje. Se dem leve et liv i sus og dus eller være miserable over deres morgenrutiner. Tag dem med på rejse med Verdenseventyr, eller gå på opdagelse efter skjulte kilder. Følg dine simmere fra barn til gammel med Generations, eller giv deres liv et twist af Kate Perry. Livet i The Sims er langt fra trivielt, og når du kan få Origin til Mac, er der ingen undskyldning for at gå glip af dramaet.