Kontorpakken Microsoft Office 2016

Microsoft Office 2016 er et moderne, praktisk og effektivt kontorprogram. Det er velegnet til både hjemmebrugeren, til hjemmekontoret og virksomheden. Om du skal skrive tekst, lave en præsentation, lave budget eller behandle data på anden vis, er Office valget.

Vi har lavet en tabel herunder, så du kan ...

Filter efter

Platform
Gyldighed
Bruger
Operativsystem

Kontorpakken Microsoft Office 2016

Microsoft Office 2016 er et moderne, praktisk og effektivt kontorprogram. Det er velegnet til både hjemmebrugeren, til hjemmekontoret og virksomheden. Om du skal skrive tekst, lave en præsentation, lave budget eller behandle data på anden vis, er Office valget.

Vi har lavet en tabel herunder, så du kan vælge lige præcis den Office version, som er mest praktisk for dig.
Der findes versioner til både PC og MAC, klik blot på "PC" eller "MAC" linket i tabellen.

Bemærk at denne version (Microsoft Office 2016) er en "offline-version". Det betyder at du kun betaler én gang for købet og at du ikke har abonnement.
Såfremt der kommer en nyere hovedversion, skal du købe denne opgradering særskilt. Dette er netop tilfældet, da Microsoft har udgivet Office 2019, som også anbefales.

Hvis du ønsker en "online-version", som altid er opdateret, så kan Office 365 anbefales. Fordelen ved Office 365 er desuden, at du får foræret 1TB dataplads i OneDrive.

Office 2016 Professional Plus Office 2016 Home and Business Office 2016 Home and Student
Indeholder følgende Word, Excel, Powerpoint, Outlook, OneNote,
Publisher, Access, Skype til Business
Word, Excel, Powerpoint, Outlook, OneNote Word, Excel, Powerpoint, OneNote
PC / MAC PC og MAC PC og MAC PC og MAC
Licens Engangskøb, intet abonnement Engangskøb, intet abonnement Engangskøb, intet abonnement
Gyldighed Ubegrænset til én bruger Ubegrænset til én bruger Ubegrænset til én bruger
Sprog International (og Dansk) International (og Dansk) International (og Dansk)

 

Hvad kan man med de forskellige programmer i Microsoft Office?

Word 2016
Word er et fremragende tekstbehandlingsprogam. Word har utrolig mange funktioner. Du kan sætte en side op, helt som du har lyst, med skrifttyper, størrelser, farver og tekstretning. Du kan indsætte billeder og andre medier. Desuden kan du mere avancerede ting, som at brevflette, lave tabeller, lave indholdsfortegnelser, oprette henvisninger og fodnoter, linke til Internetadresser og hente data fra regneark. Word kan læse og gemme i langt de fleste filformater, som gør du kan arbejde sammen med andre personer, som ikke har Word. Du kan naturligvis printe dit dokument i mange formater, samt eksportere det i PDF-format.

Excel 2016
Excel er et nemt og intiutivt regneark. Med regnearket kan du hurtigt lave budgetter, eller udføre komplekse beregninger. Som i Word, kan du ændre tekstens skrifttype, farve og typestørrelse. Du kan ændre rammer og give områder lige de farver du vil. Med formel-editoren kan Excel hjælpe dig med at udføre svære beregninger. Du kan opsætte såkaldte betingelser og mål, så du kan arbejde med statistik og avanceret talbehandling. Tast blot tallene ind og lad Excel lave arbejdet for dig. Excel læser og gemmer i mange regnearksformater, så du kan arbejde sammen med andre personer, som ikke har Excel.

Powerpoint 2016
Powerpoint er det mest anvendte præsentationsværktøj. Med dette værktøj kan du præsentere projekter for kolleger. Du kan lave dias-show, og understøtte dine foredrag med de flotteste effekter. Kobler du f.eks. en lyskanon eller ekstra skærm til din PC, hvor du har Powerpoint, vil du kunne læse noter på din egen skærm - alt imens publikum udelukkende ser foredraget. Du kan endda lave animationer, video og lyd i din præsentation. Præsenter dine idéer effektivt.

OneNote 2016
OneNote er et lille, nemt program til at tage noter med. Du kan skrive, bruge din pen eller touch. Du kan lave en note ud fra kameraet, skærmbillede, en avisartikel eller endda lyd. Ligemeget hvor du er, kan du dele dine ideer.

Outlook 2016
Administrer nemt din mail, kaldender, kontakter og opgaver. Med talrige opsætningsmuligher kan du forbinde til virskomhedens Exchange-server, eller andre mail- services som f.eks. Gmail. Fordelen ved Exchange-serveren er, at du kan se og dele din kalender. Du kan også byde en kollega til et møde og reservere et lokale. Med adressekartotektet og Social Connector, kan du hurtigt sortere og administrere kontakten til dine kolleger.

Access (kun PC) 2016
Opsæt hurtigt og nemt en database til lagring af informationer. Access 2019 understøtter talrige databaseformater, og du kan hurtigt og effektivt sætte en grafisk repræsentation op, helt uden at kende til programmering eller databaser. Databaserne kan gemmes lokalt, men også på netværk eller i skyen, så mange kan arbejde sammen om data. Andre Office-programmer, som Word og Excel kan nemt koble op på disse data.

Publisher (kun PC) 2016
Opret, tilpas og del nemt et stort udvalg af publikationer i professionel kvalitet. Udskift billeder blot ved at trække og slippe, eller indsæt billeder direkte fra dine onlinealbummer. Brug specielle effekter til at give dine publikationer et ekstra pift.

Skype for Business 2016
Hold kontakten med venner, familie og kolleger rund om i verden. Du får foræret 60 minutters opkald til mobiltelefoner og fastnet hver måned.

Perfekt til Windows 10

Office 2016 virker perfekt sammen med Microsoft Windows 10. Vi kan anbefale versionerne Windows 10 Home og Windows 10 Professional.