Konsol spil: action til PlayStation og Xbox

Giv dig i kast med spændende konsol spil. Her finder du alt fra klassiske rollespil, dramatiske skydespil og spændende strategispil. Find din foretrukne konsol, og gør dig klar til spænding med dit nye konsol spil. 

Prik folk på skulderen fra dit skjul i Assasins Creed, lav overraskelsesangreb i Battlegrounds, og lev det fulde piratliv i Sea of Thieves. Vær med i episke kampe i det endnu mere episke Ringenes Herre univers i Middle Earth: Shadow of war. Spil dig til tops i fodboldverdenen med FIFA 18, ræs dig igennem banerne i Forza Horizon 3, eller foren de to sportsverdener med Rocket League.

Mangler du en gaveide? Så forær et Xbox Game Pass, hvor du giver fødselaren en måneds adgang til over 100 titler, som du kun finder på Xbox. Her er der frit valg blandt mange spændende og hotte spil, så bered dig på ikke at se din kammerat den næste måned. Bliver du grøn af misundelse bare ved tanken? Så tank op til dig selv på vejen. Få fede fordele og skønne rabatter. Vælg et antal spil i pakken, og tilføj og fjern nye spil hver måned. Nu er der ingen undskyldning for ikke at kende de nyeste spil. Tilbuddene gælder nemlig også på de nyeste spil helt fra den dag, de bliver udgivet. 

Er du på jagt efter spil til PlayStation? Fyld din pung med PlayStation Store valuta, så du altid er klar, når den nye strøm af behov for konsol spil opstår. Du kan også give et Fyld Din Wallet som gavekort til en spiller, du holder af. Er du på jagt efter de nyeste fordele? Så få et medlemskab hos PlayStation Plus, hvor du får tidlig adgang til Beta-versioner, lækre rabatter og gratis prøveperioder. Det betyder, at du har rig mulighed for at teste dine kommende yndlingsspil af, inden du køber den fulde version. Med PlayStation Plus har du også mulighed for at sætte konsollen til automatisk download. Det betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om software opdateringer eller spilopdateringer. 

Med PS-valuta har du mulighed for at shoppe i PlayStation Store. Her finder du konsol spil og film, og i PlayStation SingStore kan du gå på opdagelse i musikkens verden. Find ugens tilbud, find gratis prøveversioner, og lad dig inspirere af månedens bestsellere.