Det bedste fodbold spil - FIFA serien fra EA Sports

Filter efter

Operativsystem

Nyd de nyeste spil fra FIFA-serien, hvor fodbolden udforskes fra alle vinkler. Saml dit Dream Team, og kæmp mod værdige modspillere. I FIFA er stemningen altid høj, når du har øjnene på bolden og tanken på hele banen. Bevar overblikket, inden bolden dribles ud af fødderne på dig. Lul dig ind i drømmen om professionel fodbold, når du langsomt spiller dig mod toppen i diverse online ligaer. Overkom spændende udfordringer, og husk at tænke strategisk, inden oplevelsen på verdens største fodboldbaner overvælder dig. Husk at følge med i de største FIFA Cups, hvor grænsen mellem fodbold og FIFA udviskes.

FIFA har samlet fodboldfans verden over og formår gang på gang at skabe spændende kampe og virkelighedstro bevægelser og kampe mellem spillerne. Få spillene til PC, Xbox og PlayStation. Oplev verdens fedeste stadioner, bedste fodboldspillere og vildeste fans i disse episke fodboldspil. 

Mød dine yndlingsspillere i virkelighedstro simulation

FIFA er nok verdens største simulationsspil for fodbold, hvor fodboldspillere og computerspillere verden over møder drømme i virkelighedstro omgivelser. Følg med i udviklingen fra nogle af de første FIFA-spil til de nyeste, som du finder her på JoyBuggy. Spil dig bedre mod nervepirrende modstandere, eller gå online og mød ægte modstandere i diverse kampe og ligaer. Find dine yndlingsfodboldspillere, og saml dem i nogle af de bedste hold. Træn dine taktikker, teknikker og spillere, og deltag i episke fodboldkampe.

I det nyeste FIFA 18 møder du verdens bedste fodboldspillere på ny. Kom helt tæt på spillerne, når du oplever dem i bedre og mere virkelighedstro grafik end nogensinde. Med øje for spillernes individuelle karaktertræk og den nyeste teknologi inden for computerspil, ser du spillerne på nært hold opføre sig, som hvis du så dem til en rigtig kamp. Se grænsen mellem virkelighed og spil opløse sig i eminente detaljer og små kuriositeter, mens du spiller bolden videre til næste kamp i finalerne. Oplev legenderne og følg med i Journey-tilstanden, hvor du bliver klogere på fodboldsportens historie.