Battle.net til Mac: Spil, udvidelsespakker og kort

Filter efter

Platform
Operativsystem

Slå dig løs i de store universer, som er tilgængelige på online spilleplatformen, Battle.net. Spil en af de mange karakterer, du kan vælge imellem i World of Warcraft, eller kæmp for dit rige i StarCraft. I Diablo-universet får du gys og glorværdighed, og i HearthStone får du en ny vinkel på WoW. Lev dig ind i de forskellige fantasy og sci-fi verdener i ægte rollespilsstemning. Vær forberedt, for om et ganske kort øjeblik skal du være klar til action fra Battle.net.

Vælg mellem de forskellige racer i World of Warcraft universet og gå på opdagelse. I dette MMO (massive multispiller online spil) er der nok at give sig til. Saml sjældne genstande til nye våben, klæder og miksturer. Kæmp mod modstanderne på din vej og i dine missioner. Find sammen med dine venner og bekæmp svære monstre. Bekæmp Burning Legion i udvidelsespakken Legion, eller få nye missioner med The Frozen Throne.

Find din yndlingskarakter i Diablo, eller prøv spillet på ny med hver karakter. Opdag hver af karakterernes styrker og svagheder, når du spiller dig længere ind i missionen. Find den ypperste ondskab i underverdenen, og sæt en stopper for ondskaben på jord. I både Diablo 2 og Diablo 3 får du et spændende plot, lækre rustninger og svære og monstrøse modstandere.

Oplev det ydre rum gennem spillene i StarCraft-serien. Lev dig ind i kampen mellem de tre dominerende racer, Zerg, Protoss og Terran. Vælg mellem adskillelige forskellige karakterer, gå på hævntogt mod Zerg og vind krigen i galaksen. Prøv udvidelsespakkerne, hvor du i Overwatch kæmper mod dine venner, og i Destiny skal redde menneskeheden, fordi Jorden ligger i ruiner.

Velkendt spil fra nye vinkler

Hengiv dig til klassisk rollespil med kort i HearthStone, hvor du oplever en anden side af World of Warcraft universet. Saml på kortene, og lav dødbringende decks. Kortene og deres funktioner tager udgangspunkt i universet fra World of Warcraft. Genkend dine favoritkarakterer, dine yndlingsgenstande og dine mest brugte angreb i HearthStone. 

Gør dig klar til eventyr, underholdning og lækker grafik, og gå på udgik efter dine nye favorit udvidelsespakker. Med svære bosser, hemmelige missioner og svære angreb får du udfordring og indlevelse. Find dit næste spil fra Battle.net her, og det er klar til download på ganske få sekunder.