Battle.net - Blizzard Battlenet klienten  

Filter efter

Platform

Blizzard Battlenet har altid været leveret top spil titler som World of Warcraft, Starcraft og senest Overwatch. Snart ser vi det gode gamle Warcraft 3 i en remake udgave. Blizzard har virkelig tilføjet ekstra volumen til deres spilserie. Battlenet klienten har de sidste par år, gennemgået lidt navneændringer. Først hed det Battle.net, så Blizzard Battle.net, Blizzard og ja hvem ved, måske igen Battle.net. Men uanset navnet på den, så ved vi at vi altid kan finde nogle af de bedste spil fra Blizzard på klienten. 

Nogle af de største titler vi finder hos Battlenet i øjeblikket er klart Overwatch, Heroes of the Storm, Diablo også kommer vi ikke udenom World of Warcraft. Men også HeartStone som har taget gaming verdenen med storm, er virkelig også værd at bruge lidt tid på. Den kan spilles på PC, Mac og dine mobile enheder (iOS & Android) 

Det var først da Blizzard udgav deres Diablo 2 serie at spillet fik den helt store success som vi kender dem for nu, og med efterfølgeren Diablo 3 hele 13 år efter at Diablo 2 udkom, har samme store success 

Senest er Battlenet klienten også blevet hjemsted for Destiny 2 og Call of Duty Black Ops 4 spillene fra Activision, hvilket giver dig adgang til alle dine venner i et fælles chat og voicechat room. 

Download Battlenet klienten til PC, MAC eller Mobil her : Download nu 

Fantasy og sci-fi eventyr fra Battle.net

Med flere timers underholdning end du kan nå at skyde zombier i minuttet, får du storladen stemning og episke kampe. I Diablo 2 kæmper du dig ned igennem systemet, og Diablo 3: Reapers Soul kæmper du dig op. Endnu en gang mærker vi noget guddommeligt og grusomt ånde os i nakken, mens vi nedpløjer dovne zombier, skøre dæmoner og frådende monstre.

Kan det ikke blive stort nok, har du World of Warcraft, hvor du kan spille som en kæmpe orker, taur eller trold. Prøv også de finere og mindre racer såsom elver, dværg og Pandaren. Sidstnævnte får du med i udvidelsen Mists of Pandaria. I World of Warcraft stopper eventyret aldrig. Der er nemlig udvidelsespakker nok til at holde dig beskæftiget i en halv livstid, hvis du starter fra en ende af. Med Battlechest får du WoW: The Burning Crusade udvidelsespakken sammen med det originale World of Warcraft. Med Game Cards forlænger du dit spil i Battle.net med flere dage. Tilføj flere features til spillet med udvidelsespakker som Warcraft 3: The Frozen Throne, hvor du får nye campaigns og landskaber. 

Er du mere til sci-fi end fantasy? Lev dig ind i sagaen om kampen mellem de tre dominerende racer, Zerg, Protoss og Terran, med spillene i StarCraft-serien. Hævn dig på Zerg, hold udkig efter Amon og vind den intergalaktiske krig. I Overwatch kan I kæmpe mod hinanden i en nær fremtid og vælge mellem 21 forskellige helte. I Destiny ligger Jorden i ruiner, og det er op til dig at være menneskehedens redning.

Find dit næste episke eventyr her, og spil med dine venner på Battle.net.