Andre platforme: fra fantasiens verden til realistiske spilplots

Filter efter

Vil du ud i nichen og finde nogle af de spil, der kan være lidt sværere tilgængelige? Eller er du bare gået lidt kold i udvalget på Steam eller Origin? Prøv at gå på opdagelse i spillene hos nogle af de andre platforme for spil. Her finder du blandt andet spil fra Windows Store, En Masse Entertainment og spillene fra Guild Wars-serien.

Blandt spillene fra Windows Store finder du biler, pirater, minere og zombier. Prøv blandt andet Forza Motorsport 7 Ultimate Edition på din pc, og nyd de autentiske scener i spillet. Du får mere end 700 biler, og hver og en oplever du i native 4K-opløsning i HDR. I Sea of Thieves får du piratsimulation, når du begiver dig ud på de 7 have på jagt efter eventyr. Det pixelerede spil Minecraft behøver ikke den store introduktion, men som noget nyt med 1.4 versionen kan du spille Minecraft på Windows 10 og svømme efter flotte fisk med spændende egenskaber. Giv den fuld smæk med State of Decay 2: Ultimate Edition. Zombierne er atter sluppet løs i en post-apokalyptisk verden, hvor du må finde ud af, hvordan du bedst overlever. 

Prøv MMO-spillet TERA fra En Masse, hvor du befinder dig i en fantasy verden med adskillelige spændende væsner. Spil en karakter fra en af de 9 forskellige klasser, og gå på opdagelse. Spil munk, elementalist, bueskytter eller en af de andre 10 karakterer i Guild Wars. Opnå fællesskaber med andre rollespillere og kæmp jer igennem udfordringerne. Få udvidelsespakker som Heart of Thorns og Path of Fire, og bliv en rigere købmand med Gem Cards. Final Fantasy giver dig rollespil med spilhistoriske rødder, der strækker sig tilbage til 1980’erne. Udforsk store sletter, små byer og sjove figurer i dette rollespilsunivers, hvor alt kan ske.

Skal vi hengive os helt til mainstream? Skjul dig i røggranater, skyd skarpt med angrebsrifler og find fjenden med nattesyn. Med en af de største klassikere i nyere tid, Call of Duty, får du underholdning igen og igen. Om du er til Call of Duty World War 2 eller Modern Warfare 2, 3 eller 4, så finder du dem her. Sejr over fjenden, og øg dine chancer med bedre våben og stærkere uniformer. Hvis du skal have krigerisk kræs i god grafik, så kast dig over Call of Duty 4 Modern Warfare. Skal der være fart på strategien? Gør dig klar til hurtig orientering med Fortnite fra Official Website. Hop ud fra et fly, find våben og beskyttelse og kæmp for at være den sidste overlever i hver omgang.

Find dit næste spil her.