GTA 5 - Grand Theft Auto 5 | GTA 5 til PC | Køb, Download spil nu

Download

Grand Theft Auto V - GTA 5

Rockstar Social Club CD - KEY
Dette produkt leveres IKKE som en fysiske æske, men som en cd-nøgle. Når du har gennemført købet, ligger koden klar på din JoyBuggy konto

Køb Grand Theft Auto V - GTA 5 i den digitale udgave som kan spilles på Windows. Download Grand Theft Auto V - GTA 5 via Rockstar Social Club, og så er du klar til at spille i løbet af få minutter. Bestil din serial key til Grand Theft Auto V - GTA 5 her med PriceRunner købsgaranti og få leveret på få minutter.

Læs hele teksten

148,95 kr

164,95 kr

-16,00 kr

Straks levering

Mere end 5 på lager

  • Ingen ventetid Levering indenfor 1-2 sekunder.
  • Levering 365 dage Vi leverer straks alle dage året rundt!
  • Officiel Downloadshop 100% digital shop - Levering til din konto
  • 5 stjernet Trustpilot Vores kunder elsker os - 200+ anmeldelser
  • Sikker betaling Betal med Visa, Mastercard, MobilePay & ViaBill

Grand Theft Auto V – GTA 5

Træd ind i Los Santos’ kriminelle underverden, hvor du fra dit skalkeskjul i en fin natklub skal opbygge det mest omfattende kriminelle netværk byen nogensinde har set. Tag afsted på farlige missioner og halvt gennemtænkte kup, eller gå amok i gaderne med dit foretrukne våben. Hvordan du vil nyde din kriminelle frihed, er helt op til dig.

I GTA 5 spiller du som en af medlemmerne i en usandsynlig trio: En midaldrende bankrøver, der endelig har trukket sig tilbage, en ung svindler med blod på tanden, eller en utilregnelig psykopat med et imponerende stofmisbrug. Hver især forsøger de at tage kontrol over den kriminelle underverden i Los Santos, men ved du hvem, du kan stole på i en by så gennemsyret af korruption og kriminalitet? 

Velkommen tilbage til Grand Theft Auto og den mest gennemførte, kriminelle verden online.

 

Los Santos og San Andreas

GTA 5 finder endnu engang sted i den fiktionelle by Los Santos, i den ligeledes fiktionelle, amerikanske stat, San Andreas. Her finder du ikke kun en helt by, men en hel stat, perfekt designet med tonsvis af detaljer, som du kan bruge mange timer på at udforske. De mange missioner får dig ud i alle byens mørkeste kroge, men du kan også bare tage afsted på egen hånd og gå på opdagelse i det nye First Person Mode.

Spillet imponerer med en verden, der virker både levende og realistisk, og der er rækkevis af aktiviteter du som spiller kan give dig til, der ikke nødvendigvis har noget som helst med spillets plot at gøre. Uanset hvad du vælger, kommer du ikke udenom det faktum at Los Santos er en by der bare inviterer til en kriminel livsstil. GTA 5 er så absolut ikke for børn. Spiller åbner i stedet dørene op for en verden fyldt med ufortrøden kriminalitet, nådesløs vold, sex, stoffer og alkohol.  

 

Fantastisk grafik og tonsvis af indstillinger

GTA 5 giver dig mulighed for at opleve denne prisvindende verden i opløsninger op til 4k og ræse gennem byen med 60 fps. Spillet giver dig også en lang række pc-specifikke valgmuligheder, blandt andet 25 forskellige indstillinger for teksturkvalitet, skygger, tessellation, anti-aliasing og meget mere. Derudover findes der også omfattende indstillinger for styring med mus, tastatur eller controllere, og understøttelse af op til tre skærme, samt 3D-kompabilitet.

GTA 5 til pc indeholder også Grand Theft Auto Online, der understøtter op til 30 spillere og to tilskuere. Grand Theft Auto Online inkluderer alle de eksisterende opgraderinger og Rockstar-tilføjelser, som er kommet til siden lanceringen af Grand Theft Auto Online, inklusive Heists- og Adversary-spiltyperne.

 

Rockstar Edition og The Lab FM

GTA V til PC introducerer også Rockstar Editor med et stort udvalg af kreative værktøjer, der giver mulighed for at optage, redigere og dele klip fra Grand Theft Auto V og Grand Theft Auto Online. Udover at bruge avancerede kameraindstillinger og redigeringsmuligheder, inklusive fast- og slowmotion og forskellige filtre, kan spillerne også tilføje deres egen musik med sange fra GTA V-radiostationerne eller dynamisk styre volumen på lydsporet. Færdige videoer kan uploades fra Rockstar Editor direkte til YouTube og Rockstar Games Social Club.

The Alchemist og Oh No har lavet musik til soundtracket og vender nu tilbage som værter for den nye radiostation The Lab FM. Stationen byder på ny og eksklusiv musik fra producer-duoen baseret på og inspireret af spillets originale soundtrack. Medvirkende gæstemusikere inkluderer bl.a. Earl Sweatshirt, Freddie Gibbs, Little Dragon, Killer Mike, Sam Herring fra Future Islands og mange flere. Spillere kan også udforske Los Santos og Blaine County, mens de nyder deres egen musik gennem Self Radio, en ny radiostation, hvor man kan høre sin egen musik i stedet.

 

Recommended Requirements

OS: Windows 10 64 Bit, Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1
Processor: Intel Core i5 3470 3.2GHZ (4 CPUs), AMD X8 FX 8350 4GHZ (8 CPUs)
Memory: 8GB
Video Card: NVIDIA GTX 660 2GB / AMD HD7870 2GB
Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
HDD Space: 72GB

Minimum Requirements

OS: Windows 10 64 Bit, Windows 8.1 64 Bit, Windows 8 64 Bit, Windows 7 64 Bit Service Pack 1, Windows Vista 64 Bit Service Pack 2* (*NVIDIA video card recommended if running Vista OS)
Processor: Intel Core 2 Quad CPU Q6600 2.40GHz (4 CPUs), AMD Phenom 9850 QuadCore Processor (4 CPUs) 2.5GHz
Memory: 4GB
Video Card: NVIDIA 9800 GT 1GB / AMD HD 4870 1GB (DX 10, 10.1, 11)
Sound Card: 100% DirectX 10 compatible
HDD Space: 72GB

Mere om denne vare
Sprog Engelsk-Multilanguage
Operativsystem Windows
Platform Rockstar Social Club
Udgivelsesdato 13-04-2015
Genre Shooter,Racing,Adventure
Game mode Single player,Multiplayer
Player perspective First person,Third person
Game theme Action,Comedy,Sandbox,Open world
PEGI 18
ESRB T
Brugs-land WORLDWIDE
Mærke TAKE-TWO INTERACTIVE
Antal aktiveringer max 1 gang