Forza Motorsport 5 - Xbox One

Download

Forza Motorsport 5 - Xbox One

Xbox Live CD - KEY
Dette produkt leveres IKKE som en fysiske æske, men som en cd-nøgle. Når du har gennemført købet, ligger koden klar på din JoyBuggy konto

Køb Forza Motorsport 5 - Xbox One i den digitale udgave som kan spilles på XBOX. Download Forza Motorsport 5 - Xbox One via XBOX LIVE, og så er du klar til at spille i løbet af få minutter. Bestil din serial key til Forza Motorsport 5 - Xbox One her med PriceRunner købsgaranti og få leveret på få minutter.

Læs hele teksten

139,00 kr

139 JoyPoints
se din bonus

Få besked, ved lager

  • Ingen ventetid Levering indenfor 1-2 sekunder.
  • Levering 365 dage Vi leverer straks alle dage året rundt!
  • Officiel Downloadshop 100% digital shop - Levering til din konto
  • 5 stjernet Trustpilot Vores kunder elsker os - 200+ anmeldelser
  • Sikker betaling Betal med Visa, Mastercard, MobilePay & ViaBill
Når drømme sidder bag rattet
Forza Motorsport 5 er en bilrejse i biografformat med verdens bedste biler og baner. Spillet er designet fra bunden til at udnytte styrkerne i Xbox One og skyens store kraft – intet spil giver samme forrygende følelse af fart, baner og biler. Bliv indehaver af en af verdens mest eksklusive biler, og få en oplevelse, der bringer dig tættere på historien, håndværket og potentialet i hver eneste af spillets biler.Game of the Year-udgaven indeholder det oprindelige Forza Motorsport 5-spil plus tre baner, der kan downloades, samt Top Gear-bilpakken med 10 køretøjer.
Xbox One Forza 5 Game of the Year Edition

Hundredvis af topmoderne biler

Det mest alsidige udvalg af køretøjer, der nogensinde er set i et ""Forza Motorsport""-spil: fra klassiske sportsvogne til moderne muskelbiler, fra specialbyggede racere til ekstreme sjældenheder.

Xbox One Forza 5 Game of the Year Edition

En flåde, der bare bliver ved med at vokse

Du kan downloade, køre og udforske de mest imødesete, nye biler i verden, flere måneder før de kommer ud i udstillingslokalerne, og derefter udfordre vennerne i racerløb online, der hele tiden opdateres.

Xbox One Forza 5 Game of the Year Edition

Rivaler overalt

Konkurrer mod dine venners bedste tider i roterende udfordringer, og opnå credits og håneret.

Xbox One Forza 5 Game of the Year Edition

Hurtig og fair multiplayer

Med Smart Match og dedikerede Xbox Live-servere oplever du storslåede, hurtige og uovertrufne multiplayer-funktioner, der passer perfekt til dine færdigheder og din stil.
Xbox One Forza 5 Game of the Year Edition

Udvalgt af Top Gear- eksperter

Verdens største tv-serie om biler indgår samarbejde med det mest innovative racerspil til dato. Konkurrer mod Stigs digitale fætter i enestående biludfordringer, kør en lynhurtig omgang på Top Gears testbane, og hør værterne Jeremy Clarkson, Richard Hammond og James May øse ud af deres helt særlige viden om biler gennem hele spillet.
Xbox One Forza 5 Game of the Year Edition

Enestående karrierer

Følg dine yndlingsbiler gennem deres enestående karrierer, hvor deres største styrker, deres mest berygtede rivaler og deres plads i motorsportens historie fremhæves.
Xbox One Forza 5 Game of the Year Edition
Så realistisk, som det kan blive
Kør på verdens mest legendariske racerbaner og eksotiske vejruter, der er registreret med millimeters nøjagtighed. Racerløb bliver vakt til live med massevis af fans langs indhegningerne, helikoptere, der flyver over hovederne på folk, og hele den livfulde summen og det fantastiske skue, der er på en løbsdag.
Xbox One Forza 5 Game of the Year Edition
Dynamisk skade
Modellering af skader i høj opløsning viser hver eneste bule og ridse, og veje og baner akkumulerer gummi og andre efterladenskaber. Der er konsekvenser ved racerløb. En beskadiget bil eller vej kan betyde, at du ikke kan komme længere.
Mere om denne vare
Sprog Engelsk-Multilanguage
Operativsystem Xbox One
Platform Xbox Live
Udgivelsesdato 21-11-2013
Genre Racing,Simulator,Sport
Game mode Single player,Multiplayer,Split screen
Player perspective First person,Third person
Game theme Non-fiction
PEGI 3
ESRB E
Brugs-land EU
Antal aktiveringer max 1 gang