Notice: Undefined property: genba::$allowed_view in /home/joybuggy/public_html/modules/genba/genba.php on line 44
FIFA 20 - PC til PC | køb digital produktkode til Origin— billigt HER —
FIFA 20

Download

FIFA 20 - PC

Origin CD - KEY
Dette produkt leveres IKKE som en fysiske æske, men som en cd-nøgle. Når du har gennemført købet, ligger koden klar på din JoyBuggy konto

Køb FIFA 20 - PC i den digitale udgave som kan spilles på Windows. Download FIFA 20 - PC via Origin, og så er du klar til at spille i løbet af få minutter. Bestil din serial key til FIFA 20 - PC her med PriceRunner købsgaranti og få leveret på få minutter.

Læs hele teksten

Vælg udgave
Standard Xbox FUT 2200 - PC

405,00 kr

479,00 kr

-74,00 kr

Straks levering

Mere end 5 på lager

  • Ingen ventetid Levering indenfor 1-2 sekunder.
  • Levering 365 dage Vi leverer straks alle dage året rundt!
  • Officiel Downloadshop 100% digital shop - Levering til din konto
  • 5 stjernet Trustpilot Vores kunder elsker os - 200+ anmeldelser
  • Sikker betaling Betal med Visa, Mastercard, MobilePay & ViaBill

Forudbestil FIFA 20 Verdens bedste fodboldspil 

Bolden ruller på vejene igen

FIFA 20 skruer op for realismen og underholdningen i verdens suverænt bedst sælgende sportsspilserie. Samtidig får du mulighed for at prøve dine evner som gadefodboldspiller i den helt nye Volta-spiltype, hvor finterne står i kø.

Den digitale fodboldverdens topspiller er klar i en ny og kraftigt forbedret udgave. FIFA 20 er den nyeste tilføjelse til en spilserie, som siden starten tilbage i 1993 har solgt over en kvart milliard eksemplarer. 

Årets version byder vanen tro på en lang forbedringer og nyskabelser – både når det gælder spilmuligheder og -oplevelser. Og faktisk vil en af nyhederne flytte spillet helt væk fra de vante omgivelser på den digitale grønsvær og ud på gaderne.

Finter på asfalten

Nyskabelsen hedder ”Volta” og giver dig mulighed for at blæse på de traditionelle fodboldregler og slippe boldkreativiteten løs. I stedet for kæmpemæssige stadions bliver kampene spillet på små, lukkede baner, hvor det gælder om at kombinere det store udvalg af driblinger med lynhurtige kombinationer med de få spillere, du har med på banen.

FIFA-serien har tidligere flere gange prøvet kræfter med spillet på gaden – senest med FIFA Street fra 2012. Men denne gang bliver fodbolden i dens mest rå og rene form altså en integreret og vigtig del af FIFA 20.

Større frihed på græsset

Det er dog stadig den klassiske fodboldoplevelse, der fylder mest i FIFA 20. Også her byder FIFA 20 på en lang række justeringer og nye tiltag. For at skabe en mere autentisk afvikling af kampene har EA Sports blandt andet forbedret de mange én mod én-situationer. I praksis betyder det, at du får langt større kontrol over positionering og tempo i boldomgangen.

Spillernes bevægelser er også blevet forbedret, så de computerstyrede spillere bevæger sig mere realistisk og intelligent end nogensinde tidligere. Derudover er der indført en større forbedring af forsvarsspillet, så du i langt højere grad end tidligere har kontrol over dine forsvarsspillere og deres defensive arbejde.

De små marginaler

Alle fodboldelskere ved, at en kamp kan blive afgjort af nogle ganske få, afgørende øjeblikke. Sådan bliver det også i FIFA 20, hvor du nu har større kontrol over de sekvenser, der bestemmer slutresultatet – både når det gælder afslutninger mod modstandernes mål eller de vigtige, kontrollerede tacklinger foran dit eget straffesparksfelt.

Med sidelæns driblinger kan du nu bedre lokke og udmanøvrere dine direkte modspillere. Dødboldene er også blevet justeret, så du får bedre muligheder for at placere og skrue dine afslutninger, præcis som du ønsker det.

Endelig så er de ”kølige afslutninger”, der har sat deres præg på de seneste spil i serien også blevet gjort mere realistiske. Det samme er målmændene, så de nu i højere grad opfører sig som i virkeligheden og ikke længere kan udføre de overdrevet akrobatiske mirakelredninger, der har præget de tidligere spil i serien.

Noget for enhver smag

Sidst men ikke mindst kan du se frem til et væld af spilvarianter ud over gadefodbolden – lige fra enkeltstående kampe og den populære FUT-spiltype til hele, sammenhængende sæsoner og et populært gensyn med verdens største klubturnering, Champions League.

Det er virtuel fodbold på højeste plan, det er FIFA 20 – ”it’s in the game”.

MINIMUMSKRAV

OS: 64-bit Windows 7/8.1/10
Processor (AMD): Phenom II X4 965 eller tilsvarende
Processor (Intel): i3-2100 eller tilsvarende
Hukommelse: 8 GB
Grafikkort (AMD): Radeon HD 7850 eller tilsvarende
Grafikkort (NVIDIA): GeForce GTX 660 eller tilsvarende
Krav til onlineforbindelse: 512 kbps eller hurtigere internetforbindelse
Harddiskplads: 50 GB 

ANBEFALEDE KRAV

OS: 64-bit Windows 10
Processor (AMD): Athlon X4 870K eller tilsvarende
Processor (Intel): i3 6300T eller tilsvarende
Hukommelse: 8 GB
Grafikkort (AMD): Radeon R9 270X eller tilsvarende
Grafikkort (NVIDIA): GeForce GTX 670 eller tilsvarende
Krav til internetforbindelse: Bredbåndsforbindelse
Harddiskplads: 50 GB

Mere om denne vare
Sprog en
Operativsystem Windows
Platform Origin
Udgivelsesdato 27-09-2019
Brugs-land EU
Antal aktiveringer max 1 gang