Notice: Undefined property: genba::$allowed_view in /home/joybuggy/public_html/modules/genba/genba.php on line 44
F1 2019 Anniversary Edition til PC | køb digital produktkode til Steam— billigt HER —
F1 2019 Anniversary Edition

Download

F1 2019 Anniversary Edition

Steam CD - KEY
Dette produkt leveres IKKE som en fysiske æske, men som en cd-nøgle. Når du har gennemført købet, ligger koden klar på din JoyBuggy konto

Køb F1 2019 Anniversary Edition i den digitale udgave som kan spilles på Windows. Download F1 2019 Anniversary Edition via Steam, og så er du klar til at spille i løbet af få minutter. Bestil din serial key til F1 2019 Anniversary Edition her med PriceRunner købsgaranti og få leveret på få minutter.

Læs hele teksten

298,95 kr

409,00 kr

-110,05 kr

Straks levering

Sidste chance 2 tilbage

 • Ingen ventetid Levering indenfor 1-2 sekunder.
 • Levering 365 dage Vi leverer straks alle dage året rundt!
 • Officiel Downloadshop 100% digital shop - Levering til din konto
 • 5 stjernet Trustpilot Vores kunder elsker os - 200+ anmeldelser
 • Sikker betaling Betal med Visa, Mastercard, MobilePay & ViaBill

Sæt dig til rette og spænd sikkerhedsselen før du tager på en hæsblæsende tur i F1 2019 Anniversary Edition. Alle officielle hold og racerkørere står klar til din rådighed på alle 21 løb fra 2019-sæsonen. Spillet inkluderer i år også F2, hvor du kan deltage i 2018-sæsonen, og sætte dig i sædet blandt andet som George Russell, Lando Norris og Alexander Albon. 

Verdens mest kendte og mest spillede racerspil har fået en forrygende opgradering med Codemasters’ nyeste skud på stammen i F1-serien i det nye F1 2019. Grafikken er rykket helt i top i denne ambitøse udgivelse, der giver dig den hidtil mest realistiske og livagtige oplevelse af racermiljøet nogensinde. Den forbedrede natbelysning gør hvert et øjeblik værd at huske og nem at gense, vise og dele med den nye, automatiske højdepunktsfunktion. Også lyden er rykket med op med opdateret endnu bedre broadcastlyd, så du får den fulde raceroplevelse med både musik og kommentarspor. 

Deltag i ugentlige udfordringer eller i onlineligaer, og prøv kræfter med de allerbedste indenfor F1 Esport - eller efterlad dine rivaler i støvet og etablér dig selv som en af online racerverdenens største navne. Det er op til dig om du vil udfordre dig selv med F2 karrierestart og kæmpe dig til tops i F1-mesterskabet, eller blot kaste dig ud i et løb på ikoniske destinationer så som Monaco, Monza og Silverstone, eller det helt nye Baku løb. F1 2019 inkluderer også to klassiske biler fra 2010-sæsonen – Fernando Alonso og Felipe Massas Ferrari F10, samt Lewis Hamilton og Jenson Buttons McLaren MP4-25.

Fans af F1 2019 er begejstrede over bilernes fantastiske detaljer og den øgede feedback fra bilen under løbet, der gør at du mærker hvert et lille hul i vejen mere end nogensinde. Få en helt ny fornemmelse af din bil mens du kører, og mærk pulsen når du er lige på kanten til at miste føringen og tumle en tur ud over bjergsiden. Turen er blevet vildere og der er nye udfordringer til selv den mest garvede spiller! 

For første gang kan du selv tilpasse dit logo og skrive en mere unik historie. Deltag i events efter hvert løb, styrk dit omdømme ved at snakke med nysgerrige journalister, og hold tungen lige i munden, når du genforhandler kontrakter. Konkurrencen er sej, og du skal være klar på udfordringen! Tør du tage den?

MINIMUM:

  • Kræver en 64-bit processor og operativsystem
  • Styresystem: 64 bit Versions of Windows 7, Windows 8, Windows 10
  • Processor: Intel i3 2130 / AMD FX4300
  • Hukommelse: 8 GB RAM
  • Grafik: Nvidia GTX640 / HD7750
  • DirectX: Version 11
  • Netværk: Bredbåndsinternetforbindelse
  • Diskplads: 80 GB tilgængelig plads
  • Lydkort: DirectX Compatible Soundcard
  • Yderligere bemærkninger: Requires a 64-bit processor and operating system
Mere om denne vare
Sprog Engelsk-Multilanguage
Operativsystem Windows
Platform Steam
Udgivelsesdato 27-06-2019
Antal aktiveringer max 1 gang