Notice: Undefined property: genba::$allowed_view in /home/joybuggy/public_html/modules/genba/genba.php on line 44
Borderlands 3 til PC | køb digital produktkode til Epic Store— billigt HER —
Borderlands 3

Download

Borderlands 3

Epic Store CD - KEY
Dette produkt leveres IKKE som en fysiske æske, men som en cd-nøgle. Når du har gennemført købet, ligger koden klar på din JoyBuggy konto

Køb Borderlands 3 i den digitale udgave som kan spilles på Windows. Download Borderlands 3 via Epic Store, og så er du klar til at spille i løbet af få minutter. Bestil din serial key til Borderlands 3 her med PriceRunner købsgaranti og få leveret på få minutter.

Læs hele teksten

388,95 kr

449,00 kr

-60,05 kr

Straks levering

Mere end 5 på lager

  • Ingen ventetid Levering indenfor 1-2 sekunder.
  • Levering 365 dage Vi leverer straks alle dage året rundt!
  • Officiel Downloadshop 100% digital shop - Levering til din konto
  • 5 stjernet Trustpilot Vores kunder elsker os - 200+ anmeldelser
  • Sikker betaling Betal med Visa, Mastercard, MobilePay & ViaBill

Borderlands 3

Tag med et nyt crew på mission om bord på rumskibet Sanctuary III og begiv dig ud på et hæsblæsende og vildt eventyr i Borderlands 3, et first person shooter RPG fyldt med blodtørstige fjender og bogstavelig talt millioner af våben at skyde dem med!

Universet er blevet større

Historien i Borderlands 3 finder sted cirka fem år efter historien i Borderlands 2, og cirka fire år efter begivenhederne i Tales from the Borderlands. Du spiller en af fire nye karakterer: Amara the Siren, FL4K the Beastmaster, Moze the Gunner eller Zane the Operative, der er nye rekrutter i Lilith’s Crimson Raiders. Du får opgaven at undersøge the Children of the Vault og deres mystiske ledere, Calypso tvillingerne Tyreen og Troy, og skal dermed for første gang i spillets historie forlade planeten Pandora, og undersøge mere af universet. Sanctuary III bliver din base, når du går i kredsløb om Pandora, Promethea og helt nye planeter, fyldt med ukendte farer. Med på skibet har du et fast crew af velkendte ansigter fra de tidligere spil.

Våbenarsenalet er næsten uendeligt

Din mission er fyldt med farer og du skal forvente intet mindre end total kaos og kamp til stregen. Spillet er fyldt med alt fra dine værste mareridt, og dine fjender er langt fra dumme. De gemmer sig, arbejder sammen og koordinere deres angreb, så du skal vælge din taktik og dine våben med omhu. Og der er nok at vælge imellem: hundredevis af forskellige egenskaber giver dig næsten uendeligt mange, tilfældigt genererede våben. Hvad siger du til en pistol, der bliver til en bouncy bombe, når du smider den? Eller en riffel, der skyder ildspydende vulkaner ud? Og glem endelig ikke dit nye, fancy gevær, der løber efter dine fjender som en hund med rabies, alt imens den sviner dem til med et overraskende farverigt sprog, som den helt sikkert ikke kun har fra dig.

True Vault Hunter Mode er tilbage

True Vault Hunter Mode fra Borderlands 2 er tilbage igen i Borderlands 3. Når du har gennemført  spillet, får du muligheden for at spille hele spillet igennem igen, med alle dine levels, skills, våben og våbenopgraderinger intakte. Spillet bliver sværere og dine fjender meget stærkere fra starten af, men belønningen er selvfølgelig også langt bedre! Kombineret med spillets Mayhem Mode, der ændrer spillets regler, og Guardian Ranks, der giver dig specielle og ekstra svære udfordringer, kan du spille Borderlands 3 i en uendelighed uden at du kommer til at kede dig!

Spil sammen med dine venner

Spillere kan slå kræfterne sammen i 4-player co-op. Et nyt system er implementeret, der gør det mulig at synchronisere levels, således at man sagtens kan spille med andre, der er på et meget højere eller lavere niveau end en selv, uden at det ødelægger gameplay. Spillere behøver heller ikke længere kæmpe om loots, men kan vælge i stedet at få sine egne, unikke loot drops hver især. Du kan også modtage ting fra dine venner, som de har efterladt i automater, eller som de sender til dig, og du kan undersøge deres inventory via din friend list. Fat jeres våben og forbered jer til kamp!

 

Borderlands 3 findes også i Deluxe Edition og Super Deluxe Edition.

Mere om denne vare
Sprog Engelsk-Multilanguage
Operativsystem Windows
Platform Epic Store
Udgivelsesdato 12-09-2019
Brugs-land EU
Antal aktiveringer max 1 gang