• Ingen ventetid
  • 100% digital shop
  • 4,8 ved +400 anmeldelser
  • Officiel forhandler
  • e-mærket
Spil nyt UDGIVET : 2019-10-01

WRC 8 - Ude nu!

WRC 8 - Ude nu!

WRC 8 er det nyeste skud på stammen i det officielle og super populære simulationsspil for World Rally Championships. WRC 8 kommer med stribevis af forbedringer og flere muligheder end nogensinde før. Med WRC Promoter, Oliver Ciesla, og en perlerække af WRC-kørerer med på holdet bag spillet, siger det næsten sig selv, at spillet lægger op til at skulle være det bedste, mest realistiske racerspil på markedet, og det er det i den grad blevet!

Alle fire bilproducenter er med. Citroën Total, Hyundai Motorsport, M-Sport Ford og Toyota Gazoo Racing, sammen med hele 50 forskellige racerkørere. I spidsen står selvfølgelig årets tre store navne, der i år kæmper om titlen World Champion – Sébastien Ogier, Thierry Neuville og Ott Tänak. Her får du muligheden for at hoppe i stjernernes sæder og ræse afsted på mere end 400 kilometer vej gennem alt terræn. Kør 100 forskellige stadier fra alle 14 rallyer og bliv udfordret på en måde, du aldrig er blevet før!

.

Hvad er nyt?

WRC 8 byder på en absolut fantastisk visuel oplevelse, hvor der er tænkt på alle detaljer. Er du fan af WRC vil du kunne genkende mange lokationer i spillet. For første gang skal du for alvor tage højde for vejret, der er omskifteligt og som helt sikkert påvirker, hvordan du kommer til at køre. Også bilerne har været igennem den helt store tur, og er blevet forbedret på alle leder of kanter i samarbejde med både racerkørere og ingeniører.Den største forbedring ser du dog i Career Mode, hvor du skal have styr på hele holdet bag dig og jeres kalender, hvis du vil nå helt til tops!

Deltag i WRC Online og eSports WRC

Hvis du har mod på en udfordring, kan du spille mod verdens bedste spillere i Online Mode. I de ugentlige udfordringer kører alle det samme stadie under de samme forhold og med den samme bil. Her er det kun dig, der kan gøre en forskel. Og hvis det ikke er nok, kan du også deltage i esports WRC-udfordringen og kæmpe om titlen som eSports WRC World Champion. Her finder du den ultimative udfordring, når du spiller mod verdens bedste, inklusiv den kendte rally-kører som Joe Armstrong, der vandt titlen i 2018, efter han blev inspireret til at prøve at prøve kræfter med rally i den virtuelle verden! Det er da et førsteklasses kvalitetsstempel!

Anbefalede produkter

Del dette indlæg

Benny Prestaspeed
Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Nunc ac nisl id augue tincidunt suscipit commodo nec est. Morbi hendrerit nulla eu molestie vulputate. Nullam ex arcu, sagittis a venenatis at, euismod vel nibh. Suspendisse aliquam quam quis mi efficitur, vitae tempus quam commodo
  

Offer a gift card