• Ingen ventetid
  • 100% digital shop
  • 4,8 ved +400 anmeldelser
  • Officiel forhandler
  • e-mærket
Spil nyt UDGIVET : 2019-09-14

World of Warcraft Classic - Ude nu!

World of Warcraft Classic - Ude nu!

Indholdsfortegnelse:

  1. Hvad er anderledes i WoW Classic?
  2. Hvem kan spille WoW Classic?

World of Warcraft Classic

Lige siden Blizzard Entertainment annoncerede lanceringen af World of Warcraft Classic, har vi glædet os som små børn til at få fingerene i denne kun meget lidt redigerede version af det helt originale World of Warcraft. For nogle er det et glædeligt gensyn og en lang, fantastisk tur tilbage til rødderne, for andre en ny mulighed for at opleve og udforske Azeroth, som det var i tidernes morgen. Rejs med tilbage til en tid, hvor verden var mindre og rejsen gennem denne fantastiske og mystiske verden var lang og ubarmhjertig. I WoW Classic kræver det hårdt arbejde og ikke mindst lang tid, at skabe sig en god karakter og et navn, der vil blive husket, den dag legenderne bliver nedskrevet.

 

Hvad er anderledes i WoW Classic?

På de femten år, der er gået siden lanceringen af det første World of Warcraft, er der sket så uendeligt meget. Den evigt foranderlige verden har gjort WoW til alle tiders mest succesfulde MMORPG spil, der i dag har over 5 millioner aktive og dybt engagerede spillere. Men, det er på mange måder blevet meget nemmere at spille og mange af os, der var med i for femten år siden, savner den tid, hvor man virkelig blev udfordret, og hvor hvert level og hver eneste weapon upgrade føltes som en kæmpe sejr. Dengang, hvor man følte sig helt uovervindelig, når man nåede level femten, og stod med en følelse af næsten pinlig beundring og nær ærefrygt, når man mødte en spiller med dobbelt så højt level og næsten uopnåelige, sjældne våben. Det var hårdt arbejde, men samtidig føltes verden også mere rig og levende.  

I det moderne World of Warcraft, er det nemt at føle at hele verden er centreret omkring en selv. Du er hovedpersonen og du er helten. I WoW Classic har du i langt højere grad en følelse af, at der findes en stor, levende verden omkring dig og du kun er blot en lille, ubetydelig kriger. Du skal arbejde for dit navn og finde venner undervejs. De oprindelige classes og abilities er helt unikke og så forskellige fra hinanden, at det her for alvor kan betale sig at have et godt og blandet hold af venner og semi-velkendte følgesvende. Vejen er lang uden flyvende mounts (som ikke findes i Classic), hvis ikke man har en Mage til at åbne portaler, og ingen andre kan gøre det! Tænk dig om, for abilities er ikke noget, man bare lige får her, og din unikke sammensætning bliver en stor del af, hvem du er i denne verden!

Der er ingen, der holder dig i hånden i WoW Classic. Kampen er hård og brutal!

 

Hvem kan spille World of Warcraft Classic?

Siden Blizzard udgav det oprindelige World of Warcraft, har de kørt efter samme model. Grundspillet og hver eneste udvidelse blev solgt hver for sig. Derudover skulle man betale et månedligt abonnement, for at kunne spille med. Men sådan er det ikke længere. Nye spillere behøver nu ikke længere kaste en formue efter tonsvis af udgivelser, men kan nøjes med at købe Game Time -et månedligt abonnement- der giver adgang til både grundspillet og alle udgivelser op til Legion. Kun den allernyeste, Battle of Azeroth, er ikke inkluderet og skal købes seperat. World of Warcraft Classic er en del af abonnementet.

Det vil altså sige at du får adgang til grundspillet, The Burning Crusade, Wrath of the Lich King, Cataclysm, Mists of Pandaria, Warlords of Draenor, Legion og World of Warcraft Classic, blot ved at købe Game Time. Så til alle dem, der før har tøvet med at investere tid og penge i denne kæmpe, fantastiske verden: Nu har i chancen. Derudover er det blevet muligt for de nysgerrige og ubeslutsomme at spille med gratis op til level 20, dog med en del forbehold. Vil man med helt til vejs ende med det nyeste Battle of Azeroth, må man slippe en lille pris. Udvidelsen findes selvfølgelig her på Joybuggy.

Uanset hvad, så er det nu vi alle skal med i kampen, for første gang eller igen-igen. De femten gode år vi har lagt bag os, fejres selvfølgelig i bedste stil med en god sang og en lille, uskyldig svingom i den officielle release trailer for Classic.

Anbefalede produkter

Del dette indlæg