• Ingen ventetid
  • 100% digital shop
  • 4,8 ved +400 anmeldelser
  • Officiel forhandler
  • e-mærket
Mini Sites Nyheder UDGIVET : 2019-07-30

Skolestart

Skolestart

Back to school!

Så varer det ikke længe til skole. Du glæder dig sikkert, og for at komme rigtigt godt fra start, skal du naturligvis have de rigtige programmer på din PC eller MAC . Ved at købe hos JoyBuggy, sparer du rigtig mange penge på de såkaldte “Office-pakker”. Brug Word til at lave flotte dokumenter, Excel til at lave regneark og udføre komplicerede beregninger, brug OneNote til at holde styr på dine notater.

Med PowerPoint kan du lave flotte præsentationer og diasshows. Med Outlook får du står på din kalender og mail.

For de lidt mere avancerede, tilbyder Officepakken også Publisher så du kan lave flotte udgivelser, samt Access til at lave databaser med.

Beskyt samtidig din computer med de mest avancerede antivirus-programmer. Enhver PC eller MAC, som ikke har beskyttelse, vil før eller siden blive ramt af en online-trussel. Det er ikke spørgsmålet om - det er spørgsmålet hvornår. Med vores sikkerhedspakker, kan du dog trygt færdes på Internettet.

Anbefalede produkter

Vores tilbud til skolestarten. Dem må du bare ikke gå glip af!

Når du køber, modtager du øjeblikkelig et link via mail, så du ikke skal vente på at modtage en installation. I løbet af et øjeblik er du i gang.

Vi tilbyder

Windows 10 Home

Det nyeste og bedste styresystem fra Microsoft. Styresystemet er nemt at bruge, og hvis du har programmer til din ”gamle” Windows 7, vil de også virke her. Du er lynhurtigt i gang med et lækkert og stabilt styresystem. Du vil nemt komme igang med Windows 10. Mange af funktionerne og knapperne har du før stiftet bekendtskab med. Windows 10 lader sig installere på alle nyere PC, og mange ældre maskiner får nyt liv med det top-tunede styresystem.

Office 365 Home

Denne Officepakke fra Microsoft er altid opdateret. Denne pakke koster en abonnementspris, og du vil altid have de nyeste funktioner. Du får Word, PowerPoint, Excel, OneNote, Outlook, samt Publisher og Access. Denne Office kan du dele med hjemmet - op til fire personer. Du kan skrive dokumenter, lave regneark, ordne din mail, styre din kalender. Du kan endda lave flotte diasshows, elektroniske udgivelser og arbejde med databaser. Alt dette online og i fællesskab. Dette er netop styrken ved denne pakke.

Office 365 Personal

Denne Officepakke fra Microsoft er altid opdateret. Denne pakke koster en abonnementspris, og du vil altid have de nyeste funktioner. Du får Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Outlook. Publisher og Access er kun inkluderet i PC-versionen. Du kan skrive dokumenter, holde styr på dine noter, lave regneark, ordne din mail, styre din kalender. Du kan endda lave flotte diasshows, elektroniske udgivelser og arbejde med databaser.

Office 2016 Home and Student

Pakken, som du blot betaler for én gang, indeholder: Word, Excel, PowerPoint og OneNote. Du kan skrive dokumenter, holde styr på dine noter, lave regneark, samt flotte diasshows. Pakken indeholder det mest essentielle til den studerende til en rigtig god pris. Med denne pakke er du rigtig godt kørende.

Office 2019 Home and Student

Pakken, som du blot betaler for én gang, indeholder: Word, Excel, PowerPoint and OneNote. Office 2019 Home and Student, er det nyeste skud på stammen fra Microsoft. Til både PC og MAC. Du kan skrive dokumenter, holde styr på dine noter, lave regneark, samt flotte diasshows. Pakken indeholder det mest essentielle til den studerende til en rigtig god pris. Med denne pakke er du rigtig godt kørende.

Kaspersky Internet Security

Få beskyttet 1 PC i 1 år. Beskyt din enhed mod vira, ransomware og meget mere. Kaspersky beskytter uden at sænke hastigheden og har et meget enkelt sikkerheds setup. Så skal du kun koncentrere dig om at bruge din PC! Kaspersky hjælper med at beskytte dit privatliv og online oplysninger. Så du kan trygt surfe og shoppe.

Norton Security Standard

Få beskyttet 1 enhed i 1 år. Beskytter mod virus, spyware, malware og andre onlinetrusler. Beskytter din identitet og dine onlinetransaktioner. Norton beskytter dine dyrebare filer og er automatisk en del af et stort netværk, som erkender ethvert angreb. Med 20 års erfaring, er Norton et godt valg.

Bullguard Internet Security

Få beskyttet 1 enhed i 1 år. Belønnet beskyttelsessoftware, med antivirus, firewall, gamebooster, forældrekontrol og sårbarhedsscanner. Med forældrekontrol kan du som forælder styre brugen af hjemmesider og anden aktivitet på computeren. Med sårbarhedsscanneren, vil computeren hele tiden blive undersøgt for eventuelle sikkerhedshuller. Firewall'en er en ekstra sikkerhed, til at beskytte mod de nyeste trusler. Og GameBooster naturligvis - så dine spil ikke bliver sløvet ned, på trods af den store sikkerhed.

Trend Micro Maximum Security

Få beskyttet 3 enheder (PC / MAC) i 1 år. Beskytter din enhed imod online trusler. Beskytter imod farlige hjemmesider, scanner din mail og sørger for et trygt social-media miljø. Trend Micro er kendt for at have et minimalt setup, som gør, du kan koncentrere dig om din PC. Med Trend kørende i baggrunden, er du altid sikret imod nyeste trusler på en effektiv måde.

Del dette indlæg

  

Offer a gift card