• Ingen ventetid
  • 100% digital shop
  • 4,8 ved +400 anmeldelser
  • Officiel forhandler
  • e-mærket
Nyheder Spil nyt UDGIVET : 2019-09-11

September er måneden med flest forudbestillinger

September er måneden med flest forudbestillinger

Efteråret byder altid på masser af spændende udgivelser og særligt September er ofte spækket med nye spil, der skal holde os godt kørende hele vinteren, når det ikke er til at komme udenfor! I år er der ekstra mange store og interessante titler klar hele måneden, så vi håber at du har fået sat lidt tid af til det! Her er nogle af de mest spændende titler, du kan finde på Joybuggy i September. Hvad skal du have fingrene i først?

NBA 2K20

Udkommer d. 6. September. 2K Sports er klar med næste sæson I NBA, og dermed årets forsøg på at gøre give dig den bedste, mest virklighedstro oplevelse af at være med i Nordamerikas største basketball turnering. Alle sæsonens hold er med, forventningerne er skyhøje, og dine beslutninger bliver altafgørende.

Her på Joybuggy finder du både NBA 2K20 Standard Edition, NBA 2K20 Digital Deluxe Edition og den uovertrufne NBA 2K20 Digital Legend Edition.

 

eFootball PES 2020

Udkommer d. 10. September. Pro Evolution Soccer har skiftet navn til eFootball Pro Evolution Soccer, og Konami stiller igen op med en teknisk forbedret og visuelt imponerende ny titel i serien med årets eFootball PES 2020. Nye teknikker, nye spillere, nyt gameplay og masser af udfordringer online gør spillet værd at kigge langt efter.

Her på Joybuggy finder du både eFootball PES 2020 og eFootball PES 2020 Legend Edition.

 

Greedfall

Udkommer d. 10. September. Greedfall er et nyt action RPG fra Focus Home Interactive. Spillet har ind til videre fået fantastiske anmeldelser, og den lille indie spilproducent har al mulig grund ti at være stolt. Bevæg dig ind i en ny verden, hvor fremmede magter forsøger at overtage en lille ø beboet af elvere og overnaturlige væsner. Hvilken side er du på?

Her på Joybuggy kan du både få Greedfall og den tilhørende DLC, Greedfall – The Adventurer’s Gear Pack.

Anbefalede produkter

Gears 5

Udkommer d. 10. September. En af gamerverdenens mest anerkendte sagaer Gears of War er tilbage med et nyt kapitel, Gears 5, hvor vi spiller som Kait Diaz, efterkommer af the Outsider og Locust. Kait er på mission for at finde sine rødder og kæmpe mod de farer, der ligger i vente. Et visuelt imponerende og 100% gennemført action og adventure spil for alle, der elsker kamp, kaos og en god historie.

Her på Joybuggy finder du både Gears 5 og Gears 5 Ultimate Edition.   

 

Blasphemous

Udkommer d. 10. September. For dem der elsker action, 2D pixelart, og en gennemført mørk og dyster historie. I Blasphemous er landet Cvstodia og dets indbyggere ramt af en mørk og modbydelig forbandelse kendt som ’Miraklet’. Det er op til dig at befri dem fra deres tragiske skæbne. Anmelderne roser Blasphemous og kalder det mere mørkt og dystert end Dark Souls, som det trækker inspiration fra!

Du finder selvfølgelig Blasphemous her på Joybuggy.

 

Borderlands 3

Udkommer d. 13. September. 2K’s mest populære spilserie Borderlands fortsætter i det nye Borderlands 3. Et first-person shooter-looter RPG fyldt til randen med mystiske monstre, sindssyge våben og den fantastiske humor, som serien er kendt for. Glæd dig til din næste vilde og hæsblæsende mission som en af vores fire nye Vault Hunters.

Her på Joybugge finder du både Borderlands 3, Borderlands 3 - Deluxe Edition og Borderlands 3 – Super Deluxe Edition.

WRC 8

Udkommer d. 20. September. Aldrig har den officielle WRC simulator været bedre og mere virkelighedstro end I WRC 8. Anmelderne er vilde med det nye spil, som beskrives som både svært, udfordrende og voldsomt afhængighedsdannende. WRC 8 er for dig som elsker motorsport og er klar på en udfordring ud over det sædvanlige.

Du finder selvfølgelig WRC 8 her på Joybuggy.

The Surge 2

Udkommer d. 24. September. Skaberne af The Surge er tilbage med endnu et mørkt og dystert action RPG. Der er blevet lagt vægt på spillerens frihed til selv at vælge både i forhold til karakter og spillestil, og kampen for overlevelse i denne mørke, dystre verden overrendt af fjender, er overladt til dig alene. Kun ved hjælp af nye våben, træning, implantater og droner, kan du blive stærk nok til at overleve i Jericho.

Du finder selvfølgelig The Surge 2 her på Joybuggy.

 

Code Vein

Udkommer d. 26. September. Endnu et Dark Souls-inspireret RPG spil, denne gang i bedste anime-stil, udkommer sidst i September. Spillet udgives af den japanske spilproducent Bandai Namco og som man kunne forvente, er det fyldt med spændende våben, komplicerede kampteknikker og en fantastisk, om end mørk historie.

Du finder også Code Vein her på Joybuggy.  

 

FIFA 20

Udkommer d. 27. September. For fodboldfans kræver FIFA 20 ingen præsentation, og selv for de uoplyste burde de 26 forudgående titler i serien ringe en klokke. EA Games er tilbage med en af online fodboldverdenens mest populære spil – et must-have for fans af fifa og fodbold. Udfordringen er lagt på bordet, hvis du tør tage den?

Her på Joybuggy finder du selvfølgelig det officielle FIFA 20.  

Del dette indlæg

  

Offer a gift card