Spil nyt UDGIVET : 2019-11-04

Red Dead Redemption

Red Dead Redemption

Red Dead Redemption 2 - UDE NU

Efter knap et års ventetid, en Rockstar Games Launcher, blev det endelig tid til at få RDR2 udgivet på alle platforme. I 2018 blev spillet udgivet til XBOX og PS4, og nu endelig d. 5 november til PC. 

Vi venter stadigvæk i spænding på at få lov til at spille RDR 2, men hvornår kan vi spille Red Dead Redemption 2? 

  • New York: 8:00 am EST, November 5 (kl 14:00 DK tid)
  • Los Angeles: 5:00 am PST, November 5 (kl 14:00 DK tid)
  • London: 3:00 pm GMT, November 5 (kl 16:00 DK tid)
  • Danmark: 2:00 pm CET, November 5 (Vores egen antagelse)
  • Sydney: 12:00 am AEDT, November 6 (kl 14:00 DK tid) 

Vi glæder os til at få adgang til PC udgaven. 

Se alle Red Dead Redemption 2 spil i slideren her under. 

Anbefalede produkter

Del dette indlæg