• Ingen ventetid
 • 100% digital shop
 • 4,8 ved +400 anmeldelser
 • Officiel forhandler
 • e-mærket
Guides UDGIVET : 2020-01-17

Windows 10 på din MAC via Boot Camp

Windows 10 på din MAC via Boot Camp

Få Windows 10 på din Mac ved hjælp af Boot Camp Assistant.

Med systemet Boot Camp kan du installere Microsoft Windows 10 på din Mac og skifte mellem de to operativsystemer, når du genstarter din Mac.

For at kunne gøre dette skal du bruge én af disse MAC-modeller:

 • MacBook fra 2015 eller nyere
 • MacBoo Air fra 2012 eller nyere
 • MacBook Pro fra 2012 eller nyere
 • Mac mini fra 2012 eller nyere
 • iMac 2012 eller nyere
 • iMac pro
 • Mac Pro fra 2013 eller nyere


BootCamp Assistant (følger med nævnte modeller)

Minimum 64 GB plads på din MAC disk – dog er 128 GB optimalt.

Ekstern USB-flashdrev med minimum 16 GB, med mindre du har en MAC, der ikke har ekstern USB.

En 64-bit version af Windows 10 Home eller Pro. Køb Microsoft 10 Pro og Microsoft 10 Home her.

Køber du via JoyBuggy, får du aktiverings nøglen tilsendt i løbet af få øjeblikke. Gem nøglekombinationen, samt den ISO-fil du finder linket til i vejledningen på en USB-pen eller på din Mac start-disk.

Sådan installerer du Windows 10 på Mac

Hvis du vil installere Windows, skal du bruge Boot Camp-assistent, som følger med din Mac.

1. Brug Boot Camp-assistent til at oprette en Windows-partition
Åbn Boot Camp-assistent, der ligger i mappen Hjælpeprogrammer i mappen Programmer. Følg derefter vejledningen på skærmen.
Hvis du bliver bedt om at indsætte et USB-drev, skal du tilslutte dit USB-flashdrev til din Mac. Boot Camp Assistant bruger det til at oprette et USB-drev, der kan bootstartes, i forbindelse med Windows- installationen.
Når Boot Camp-assistent angiver, at du skal indstille størrelsen på Windows-partitionen, skal du være opmærksom på kravene til minimum lagringsplads i den forrige sektion. Sørg for at indstille en partitionstørrelse, der opfylder dine krav, da du ikke kan ændre størrelsen senere.

2. Formater Windows-partitionen (BOOTCAMP)
Når Boot Camp Assistant er færdig, genstarter din Mac med Windows-installationsprogrammet. Hvis installationsprogrammet spørger, hvor Windows skal installeres, skal du vælge BOOTCAMP-partitionen og klikke på Format. I de fleste tilfælde vælger og formaterer installeringsprogrammet automatisk BOOTCAMP- partitionen.

3. Installer Windows
Fjern eksterne enheder, der ikke er nødvendige under installeringen. Klik derefter på Næste, og følg vejledningen på skærmen for at begynde installeringen af Windows.

4. Brug Boot Camp-installeringsprogrammet
Når Windows-installeringsprogrammet er færdig, starter din Mac med Windows og åbner vinduet "Welcome to the Boot Camp installer". Følg vejledningen på skærmen for at installere Boot Camp og software til Windows-understøttelse (drivere). Du bliver bedt om at genstarte, når den er færdig.
Hvis Boot Camp-installeringsprogrammet ikke åbnes, skal du åbne Boot Camp-installeringsprogrammet manuelt og bruge det til at afslutte installeringen af Boot Camp.
Hvis du har sluttet en ekstern skærm til en Thunderbolt 3-port på din Mac, er skærmen tom (sort, grå eller blå) i op til 2 minutter under installeringen.

Sådan skifter du mellem Windows og macOS

Genstart, og tryk derefter på Alternativtasten (eller Alt-tasten) under starten, og hold den nede for at skifte mellem Windows og macOS.

Anbefalede produkter

Del dette indlæg

  

Offer a gift card