Grand Theft Auto

Opdateret : 2019-09-02 15:04:22
Kategorier : Mini Sites

Grand Theft Auto

Alle Grand Theft Auto - GTA spil til download

Indholdsfortegnelse : 

 1. GTA 5 - Nyeste udvidelse
  1. Hvornår kommer Grand Theft Auto 6 - GTA 6? 
 2. Shark Cash - Penge til Grand Theft Auto Online
  1. Hvad er Shark Cash ?
  2. Hvad er Grand Theft Auto Online?
 3. Ældre Grand Theft Auto spil
 4. Grand Theft Auto - GTA Snydekoder 

Grand Theft Auto 5 - GTA 5

GTA 5, blev i 2018 kåret som det mest solgte underholdningsspil nogen sinde. Med over 95 milioner solgte enheder, overgår GTA 5 selv det hypede PUBG som ellers har været det hurtigst sælgende spil. 

GTA 5 har noget over sig som intet andet spil har formået at ramme. Tilbage i september 2013 udkom Grand Theft Auto V endelig. Det var opfølgeren til det mindre solgte GTA 4, som ellers var blevet lovet en storhedstid. Det kom aldrig, men nu har GTA 5 været her i 5 år, og er stadigvæk en storsælger. GTA 6 skulle udkomme i 2019, men disse planer er blevet droppet af Rockstar Games som står bag bl.a. GTA 5 spillet. 

Så er du til en helt åben verden, stjæle biler, kører folk ned, og ellers bare være ligeglad med det hele, ja så er GTA 5 spillet til dig. 
GTA-serien blev først rigtigt kendt da folkene bag udgav GTA 3 tilbage 2001. Spillet var banebrydende, og spillerne elskede det. 
Hvem har ikke drømt om at springe biler, huse og ja alt andet i luften. Løbe væk fra politiet, stjæle en tilfældig bil, skylde føreren af bilen og give den bundgas ud af byens gader, for at undgå politiet fanger en. 

Netop sidste nævnte har været med til at sætte GTA 5 på verdenskortet, i en ny og større open world game, har holdet bag GTA 5, virkelig formået at skabe et kæmpe hit. 

Det nye Grand Theft Auto Online del af spillet er blevet et kæmpe hit, der er kommet et utal af "mods" til spillet, mulighed for at streame ens egen oplevelser med alle andre gennem twitch eller lign tjeneste. Ja GTA 5 har virkelig fanget mange verden over, der er skabt en kæmpe økonomisk verden omkring gta 5 spillet i deres gta online. Her gælder det om hurtigst muligt at få masser af "Shark cash" så man kan købe flere, større og sjovere biler, udstyr og ekstra ting til ens spil.

Her på kontoret, er vores personlige favorit, en kæmpe crashtender som kan købes for et par tusinde shark cash. Så GTA 5 er klart et spil til alle størrelser.

Prøv GTA 5 nu og udforsk det spændende univers der er i Grand Theft Auto 5 spillet - GTA V 

Hvornår kommer Grand Theft Auto 6 - GTA 6 ?

 • Endnu ukendt 

Vi ved desværre ikke hvornår Grand Theft Auto 6 udkommer, der er masser af rygter der nævner at det bliver 2020, men ingen ved noget. 

Anbefalede produkter

Grand Theft Auto Online - Shark Cash

Hvad er Shark Cash ?

Hvad er Grand Theft Auto Online?

Grand Theft Auto - GTA ældre titler

Grand Theft Auto - GTA Snydekoder

Vi har samlet alle snydekoder til de mest kendte GTA spil. Vi har særligt fokus på Grand Theft Auto 5, GTA 3 og San Andreas. Alle vores snydekoder er opstillet, nemt og overskueligt så du hurtigt kan finde snydekoderne til de enkelte platforme. Vi har GTA snydekoder til PS4, XBOX og PC i finder dem alle her : 

GTA Snydekoder

Del dette indlæg

Tilføj kommentar

 (med https://)