• Ingen ventetid
  • 100% digital shop
  • 4,8 ved +400 anmeldelser
  • Officiel forhandler
  • e-mærket
Spil nyt UDGIVET : 2019-09-30

FIFA 20 - Ude nu!

FIFA 20 - Ude nu!

FIFA 20 er endelig udkommet og vi er klar til en helt ny sæson med en af verdens mest rasende populære fodboldspil. Som altid får vi stakkevis af justeringer og forbedringer, der gør spillet endnu bedre end førhen, og du kan se det med det samme: grafikken er bedre og spillerne mere realistiske. Men, der skal mere til at imponere de rutinerede Fifa-spillere med total fodboldkuller og efterhånden pænt høje standarder.

Glæd dig til en sæson, hvor du har mere kontrol over både bold og tempo. En-til-en situationerne har fået en ordentlig tur og er blevet markant bedre, mere intense og mere realistiske. Du har nu fuld kontrol over dine forsvarsspillere og nye muligheder for at vinde bolden tilbage med et forbedret positionerings- og tacklesystem. Snyd dine modstandere med nye sidelæns driblinger, tacklinger og finter, og skyd bolden i mål med mere risikable flugtere og imponerende langskud. Fifa 20 er blevet endnu bedre, mere realistisk og mere autentisk end nogensinde før og du må bestemt ikke snyde dig selv for oplevelsen. Anmeldelserne er flotte og traileren får det nærmest til at krible i fingrene!

Anbefalede produkter

FIFA Volta Soccer

Skyd hul i reglerne og spil fodbold sådan, som fodbold nu engang er bedst: Ansigt til ansigt med dine modstandere på gaden eller på et tag - hvor som helst der er plads til det. Volta Soccer føles som en moderniseret version af det gamle FIFA Street, der tager kampen langt væk fra de store stadions og tilbage ud på gaderne, hvor det hele startede. Her handler det for alvor om dine evner til at styre bolden og bruge både dit hold og dine omgivelser. Mænd og kvinder spiller for første gang side om side, for her handler det kun om at vinde på den fede måde. Adrenalinen pumper gennem systemet i takt med musikken og den tunge bas, når du får kamp til stregen i Volta Soccer!

FIFA Ultimate Team

Den ultimativt mest populære del af FIFA-serien er FIFA Ultimate Team, hvor du har muligheden for at samle dit ultimative drømmehold, træne det op og gå i kamp mod millioner af spillere fra hele verden i online turneringer. Du spiller mod andre på dit niveau, og hver uge er der nye præmier på højkant. Vind FUT-mønter, som du kan bruge på transfermarkedet, eller FUT-points, som du kan købe nye pakker med nye spillere for. FUT-points kan du også købe online, blandt andet her på Joybuggy, så det er bare med at komme i gang og få lavet drømmeholdet! Kampen er allerede i gang og du skal med!

Du kan læse mere om FIFA 20, FIFA Ultimate Team og tidligere FIFA-udgivelser på vores mini site her på Joybuggy.

Del dette indlæg