• Ingen ventetid
 • 100% digital shop
 • 4,8 ved +400 anmeldelser
 • Officiel forhandler
 • e-mærket
Spil nyt UDGIVET : 2019-09-11

Borderlands 3

Borderlands 3

 

Indholdsfortegnelse:

 1. Borderlands 3
  1. Hvilke nye features tilbyder Borderlands 3?
  2. Hvordan kan jeg spille sammen med mine venner?
 2. Deluxe Edition og Super Deluxe Edition
 3. Tidligere udgivelser

 


Borderlands 3

Endelig er Gearbox Software tilbage med et nyt kapitel i den populære serie, Borderlands, og vi kan næsten ikke få armene ned igen. Kom med på et helt frisk hold af trigger-happy, shooter-looter dusørjægere, der tager på forskellige missioner ikke kun på vores vante ørkenplanet Pandora, men også nye, hidtil uudforskede planeter. Vi har valget mellem fire grundlæggende karakterer: Amara the Siren, Moze the Gunner, Zane the Operative, eller FL4K the Beastmaster, som vi via forskellige missioner udvikler med nye skills og udstyrer med et kæmpe udvalg af våben.

Borderlands 3 følger i fodsporene på det populære Borderlands 2, der med 22 millioner kopier solgt, er 2K’s mest solgte spil nogensinde. Borderlands 2 er blevet rost til skyerne for sin sans for humor samt sin helt unikke verden, der præsenteres et et helt specielt og karakteristisk design. Alt sammen kommer igen i Borderlands 3, sammen med en række forbedringer og en helt ny historie, der selvfølgelig hænger sammen med den, vi har fulgt siden den første udgivelse af Borderlands for ti år siden.

Selv hvis du ikke har været med fra starten kan du sagtens nå at hoppe med på vognen, Borderlands 3 bliver et crash course i overlevelse og on the-spot-tactics, når du sammen med dit hold bliver sendt på mission for at undersøge de kult-agtige Children of the Vault og deres to ledere, Tyreen og Try Calypso. 

 

Hvilke nye features tilbyder Borderlands 3?

Borderlands 3 minder meget om Borderlands 2 i både stil og opbygning. Historien er selvfølgelig ny, og den tager os for første gang væk fra Pandora. Vi møder mange af karaktererne fra de tidligere spil som NPC’er, der på den ene eller den anden møde bidrager til historien med vores fire nye hovedpersoner. De nye karakterer har vær især deres egne måder at udtrykke sig på, hvad end det er med fornærmelser eller sejersdanse. Der er dog også mange kærkomne forbedringer, der gør spillet endnu bedre end sine forgængere.

Millioner af våben

Gearbox har lovet at Borderlands 3 udkommer med intet mindre end en ”gazillion våben.” Det løfte opfylder de ved løbende at lade spillet generere nye våben med forskellige sammensætninger af stats og alle de mystiske egenskaber som Borderlands er kendt for at give sine våben. Rocket launchers, der skyder med hamburgere og rifler, der løber efter dine fjender og råber farverige fornærmelser af dem, er blot et par af de nye, kreative påfund, der er med i Borderlands 3.

En mere interaktiv verden

Verden er ikke kun blevet større i Borderlands 3, du kan også interagere mere med den, både i og med at du nu kan hoppe op på eksempelvis kasser og bygninger, og interagere med NPC’ere som både kan genoplives og som også kan genoplive dig. Der er også nye muligheder for nye moves med din karakter. Der er også kommet mange nye køretøjer til, som kan modificeres, som du har lyst.

Flere aktive abilities for karaktererne

I Borderlands 3 har hver karakter mulighed for at have tre forskellige aktive abilities, med undtagelse af Zane, der kun kan have to. Alt efter hvilken karakter du spiller, er det også muligt at tilpasse dine skills eller et element tilknyttet våbnet. Som noget nyt er alle action skills tilgængelige fra level 1, så man ikke først skal igennem et hav af missioner, for at få dem.

Nyt loot system

Borderlands 3 har indført et nyt loot system, der giver hver spiller sine egne unikke loot drops. Dvs. at du sammen med en ven kan kaste jer over en loot boks og få helt forskellige ting ud af det. Hvis man foretrækker at spille, som man altid har gjort, kan man vælge at spille classic, og bruge systemet fra Borderlands og Borderlands 2. Der er også indført et lost loot system, hvor man fra sit rumskib har muligheden for at hente ting, man ellers havde efterladt på en mission.

 

Hvordan kan jeg spille sammen med mine venner?

 

Du kan både spille Borderlands 3 som singleplayer eller i grupper på op til fire personer i co-op. Gearbox har planer om, at gøre multiplayer muligt på tværs af platform, men denne feature kommer ikke med fra starten. Vi krydser fingre for, at den bliver klar i en af de første updates!

Derudover er der masser af måder at interagere med andre spillere. Der er blevet inkluderet et Apex Legends-style pinging system, der gør det muligt for spillere at udpege venner og fjender, chests, items og meget mere. Det er muligt at sende ting til sine venner og kigge deres inventory igennem selv. For første gang i spillets historie bliver det også muligt for alle spillere at hoppe ind i Dueling mode, hvor op til fire spillere kan spille imod hinanden i stedet for sammen.

Gearbox har også arbejdet videre med sin EHCOcast Twitch extension, så man kan følge med sine yndlingsstreamere og selv gennemse deres loadouts og skills. Det er en fed feature både hvis du vil lære mere om andres spillestil eller bare trænger til lidt backseat gaming. Det er også muligt selv at få in-game loot, eller spawne events ind i streamerens spil.

 

Deluxe Edition og Super Deluxe Edition

Borderlands 3 udkommer i tre forskellige versioner. Standard edition indeholder kun Borderlands 3, mens Deluxe Edition og Super Deluxe Edition, indeholder flere frynsegoder.

Deluxe Edition indeholder:

 • Retro Cosmetic Pack: Vault Hunter skin, Echo Device skin, weapon skin
 • Neon Cosmetic Pack: Vault Hunter skin, Echo Device skin, trinket
 • Gearbox Cosmetic Pack: Weapon skin, trinket
 • Toy Box Weapon Pack: 2 Toy guns, Toy grenade mod, trinket
 • Equippable XP & Loot Drop Boost Mods

 

Super Deluxe Edition indeholder:

 • Retro Cosmetic Pack: Vault Hunter skin, Echo Device skin, weapon skin
 • Neon Cosmetic Pack: Vault Hunter skin, Echo Device skin, trinket
 • Gearbox Cosmetic Pack: Weapon skin, trinket
 • Toy Box Weapon Pack: 2 Toy guns, Toy grenade mod, trinket
 • Equippable XP & Loot Drop Boost Mods

SEASON PASS:

 • 4 campaign DLC pakker med nye historier, missioner og udfordringer
 • Butt Stallion weapon skin
 • Butt Stallion weapon trinket
 • Butt Stallion grenade mod

Anbefalede produkter

Tidligere udgivelser

Til trods for navnet er Borderlands 3 ikke den tredje, men det fjerde spil i serien. Der findes derudover en række DLC'er og to spinoffs. Her finder du en kort oversigt over alle spil og spinoffs, arrangeret efter udgivelsesdato.

 

Borderlands

Det første spil i serien,  der udkom i 2009. Her spiller man en ud af fire vault hunters: Lilith the Siren, Mordecai the Hunter, Brick the Berserker, eller Roland the Soldier. Spillet fik mod forventning virkelig positive reviews og solgte cirka 4,5 millioner kopier på to år.

 

Borderlands 2

Efterfølgeren, Borderlands 2, blev udgivet i 2012. Igen får man muligheden for at spille en af fire vault hunters: Axton the Commando, Maya the Siren, Salvador the Gunzerker, eller Zer0 the Assassin. En DLC giver adgang til endnu to karakterer: Gaige the Mechromancer og Krieg the Psycho. Borderlands 2 blev de bedst solgte spil i 2012, og med 8,5 millioner kopier solgt på to år, blev det udgiveren 2K’s hidtil største succes.

 

Borderland Legends

Denne spin-off udkom samtidig med Borderlands 2, men fik ikke nær så stor succes. Her spiller man videre med karaktererne fra det først Borderlands spil, men i en mere taktik-orienteret spillestil, der ikke rammer helt rigtigt i forhold til de øvrige spil.

 

Borderlands: The Pre-Sequel

I 2014 udkom dette spil som en egentlig efterfølger til Borderlands og en forhistorie til Borderlands to. Her får man muligheden for at spille enten:  Athena the Gladiator, Wilhelm the Enforcer, Nisha the Lawbringer eller robotten Claptrap, "the Fragtrap".

 

Tales from the Borderlands

Denne spin-off til Borderlands serien blev udgivet over fem episoder fra 2014 til 2015. Spillet følger to hovedpersoner: Fiona the Con Artist og Rhys fra Hyperion Company, og deres muligvis utroværdige fortælling.  

Del dette indlæg

  

Offer a gift card