Battlefield 5 xbox | Forudbestil BF 5 til xbox | Køb, Download, Spil straks

Download

Battlefield 5 - XBOX

Xbox Live CD - KEY
Dette produkt leveres IKKE som en fysiske æske, men som en cd-nøgle. Når du har gennemført købet, ligger koden klar på din JoyBuggy konto

Køb Battlefield 5 - XBOX i den digitale udgave som kan spilles på XBOX. Download Battlefield 5 - XBOX via XBOX LIVE, og så er du klar til at spille i løbet af få minutter. Bestil din serial key til Battlefield 5 - XBOX her med PriceRunner købsgaranti og få leveret på få minutter.

Læs hele teksten

Vælg udgave
Standard Deluxe Edition

249,00 kr

399,00 kr

-150,00 kr

Denne vare er ikke længere på lager

  • Ingen ventetid Levering indefor 1-2 sekunder efter købet.
  • Levering 365 dage Vi leverer straks alle dage året rundt!
  • Officiel download shop Kun digitale varer - leveret til Din Konto.
  • 5 stjernet Trustpilot Vores kunder elsker os. Over 100 anmeldelser.
  • Sikker betaling Sikker betaling med Dankort, Visa, Mobilepay og Viabill.

Træd ind i menneskehedens største konflikt med Battlefield™ V, når serien vender tilbage til rødderne med dette enestående portræt af 2. verdenskrig. Deltag i fysiske multiplayer-kampe med din hær i spiltyper som det omfattende Grand Operations og samarbejdsspillet Combined Arms, eller oplev det menneskelige drama i krigen ved at spille krigshistorier i singleplayer. Oplev det hidtil mest omfattende og medrivende Battlefield-spil, mens du deltager i episke slag på tværs af kloden.

Oplev 2. verdenskrig på en helt ny måde – Deltag i uventede, men vigtige øjeblikke fra krigen, når Battlefield vender tilbage til der, hvor det hele startede.

Multiplayer-spil for op til 64 spillere i krigens kaos – Før din hær ind i vilde multiplayer-kampe med nye oplevelser, inklusive spiltypen Grand Operations. Prøv kræfter med klassiske spiltyper som Conquest, eller slå dig sammen med vennerne i samarbejdsspillet Combined Arms.

Det mest medrivende Battlefield-spil til dato – Manøvrer rundt på slagmarken ved at bevæge dine soldater via et nyt system, opsætte fæstningsværker og bruge mobile destruktionsværktøjer.

Spil glemte krigshistorier – Oplev det menneskelige drama i krigen ved at spille krigshistorier i singleplayer. Stå på ski ned ad de norske fjelde, mens du kæmper om kontrollen af atomvåbnenes forsyningslinjer, kæmp ved frontlinjen side om side med de franske kolonitropper, eller snig dig ind på fjendens territorier i Nordafrika med en flok utilpassede soldater for at skabe kaos.

Slagets gang – Tag ud på en rejse, hvor nyt indhold konstant fører dig og dit kompagni videre til en lang række vigtige lokationer fra 2. verdenskrig, hvor du kan opleve nye slagmarker og finde nyt udstyr.

*Spillet kræver Xbox Live Gold-medlemskab for at få adgang til online multiplayer.

Mere om denne vare
Sprog Engelsk-Multilanguage
Operativsystem Xbox One
Platform Xbox Live
Udgivelsesdato 20-11-2018
Brugs-land WORLDWIDE
Udgiver Electronic Arts
Mærke EA DICE