ARK: Survival Evolved

Download

ARK Survival Evolved

Steam CD - KEY
Dette produkt leveres IKKE som en fysiske æske, men som en cd-nøgle. Når du har gennemført købet, ligger koden klar på din JoyBuggy konto

Køb ARK Survival Evolved i den digitale udgave som kan spilles på Windows & Mac. Download ARK Survival Evolved via Steam, og så er du klar til at spille i løbet af få minutter. Bestil din serial key til ARK Survival Evolved her med PriceRunner købsgaranti og få leveret på få minutter.

Læs hele teksten

169,00 kr

249,00 kr

-80,00 kr

Straks levering

Mere end 5 på lager

 • Ingen ventetid Levering indenfor 1-2 sekunder.
 • Levering 365 dage Vi leverer straks alle dage året rundt!
 • Officiel Downloadshop 100% digital shop - Levering til din konto
 • 5 stjernet Trustpilot Vores kunder elsker os - 200+ anmeldelser
 • Sikker betaling Betal med Visa, Mastercard, MobilePay & ViaBill

ARK Survival Evolved

Nøgen, kold og alene vågner du op på en øde sandstrand, uden nogen erindring om hvem du er, eller hvad der er sket. Du befinder dig på en mystisk ø, hvor du er nød til at samle bær og brænde, for ikke at dø allerede på den første, kolde nat. Hurtigt skal du lære at klare dig, for på øen lever der vilde og dødsensfarlige dinosaurer, og du er langt fra øverst i fødekæden!

I ARK survival Evolved bevæger du dig ind i en visuelt forblændende verden, fyldt med smukke sandstrande, tætte jungler, dybe rev og sneklædte bjerge. Slå dig ned i de ældgamle og hundrede meter høje Redwoods, eller find din egen lille, hemmelige dal dybt inde i den farlige jungle. Lev mutters alene, eller saml en stamme så i sammen er stærkere i kampen for overlevelse.

Saml resourcer og byg dit hjem

For at klare dig må du samle resourcer. Sten, flint, træ, kviste og fiber fra planter er nødvendigt for at du kan lave tøj og våben, og dernæst bygge bål og læ for nattens kulde. Efterhånden som du lærer nye færdigheder, kan du lave bedre tøj og våben og bygge et mere modstandsdygtigt hjem. Saml bær i skoven, og frø som du kan plante i dine egne haver, og gå på jagt efter harmløse dodoer eller efter større, farligere dinosaurer. Dit hjem bliver dit spawn point, og det får du brug for. ARK Survival Evolved udfordrer spillere på alle niveauer og giver selv den bedste kamp til stregen, når du står ansigt til ansigt med en skræmmende livagtig tyrannosaurus eller dét, der er meget, meget værre.  

Kæmp for livet i en levende verden

Uanset om du lever et stille liv på stranden, og lever af frugt, bær og æg fra dine tamme dodoer, eller et vildt og farefyldt liv som jæger, der flyver gennem skovene på ryggen af en pteranodon, så kan du aldrig vide dig sikker i ARK Survival Evolved. Over hundrede forskellige arter af dinosaurer, fugle og dyr lever på øen i et fantastisk, fuldstændig gennemført økosystem. Verden omkring dig er i live og selv på det mest øde sted kan du risikere at fryse ihjel eller vandre ud over en klippekant, når tågen ruller ind over landet. Lær naturen at kende, eller den bliver din værste fjende.  

Tæm de vilde dinosaurer

Mange af øens dinosaurer er fredelige planteædere, der ikke gør dig noget, med mindre du slår på dem først. Andre er ikke nært så nemme at omgås. Når du først vågner på øen kan næsten alt slå dig ihjel. Synet af selv den mindste raptor skulle helst få dig til at stikke halen mellem benene og løbe så hurtigt du overhovedet kan, hvis ikke du vil flænses levende. Men, kommer tid kommer råd. Lær nye færdigheder og snart kan du tæmme både den fredelige, lille lystrosaurus og den frygtindgydende tyrannosaurus rex! Find din nye følgesvend, dit frygtløse ridedyr, eller måske endda to af de allerbedste eksemplarer til avl og opdræt af endnu bedre, tamme dinosaurer?

Kæmp mod legendariske monstre

Selv om du langt hen ad vejen er overladt til dig selv og må finde din vej gennem ARK Survival Evolved, er der en historie gemt i denne mystiske verden. Find noter fra tidligere overlevende og lær mere om øen og dens beboere. Kæmp mod øens farligste dinosaurer og gem beviserne på dine sejre, så du kan bringe dem som offergaver og hidkalde legendariske monstre til kampen om den ultimative sejr. Kun sådan finder du endelig alle svarene og måske endda en vej væk fra øen?

Spil med dine venner online

ARK Survival Evolved kan både spilles alene, eller sammen med dine venner og andre spillere fra hele verden på online servere. Slut dig til en stamme og kæmp for overlevelse sammen. Nogle dinosaurer er nemmere at fange, når man er flere, men pas på: Andre stammer kæmper mod jer for retten til land, resourcer og dinosaurer! Spil med i en verden, hvor stammekrige bliver blodige og brutale, og de stammeløse skal være mestre i at færdes lydløst i skovene, hvis ikke de vil jages side om side med dodoer og andre kryb. Kom ind i kampen i ARK, hvor kun de stærkeste overlever!

Masser af mods og DLC'er

Universet i ARK er i konstant udvikling. Nye dinosaurer kommer stadig til og fans deltager aktivt i udformningen af spillet. Du kan downloade et hav af mods, samt mange officielle DLC'er og udvidelser. Historien i det originale ARK fortsætter i udvidelserne, der alle giver nye, spændende verdener at spille i. Fortsæt din rejse i ARK: Scorched Earth, ARK: AberrationARK: Extinction og få adgang til de næste kapitler i sagaen, når de kommer med ARK: Genesis Season Pass.

Windows
MINIMUM:
  • Styresystem: Windows 7/8.1/10 (64-bit versions)
  • Processor: Intel Core i5-2400/AMD FX-8320 or better
  • Hukommelse: 8 GB RAM
  • Grafik: NVIDIA GTX 670 2GB/AMD Radeon HD 7870 2GB or better
  • DirectX: Version 10
  • Diskplads: 60 GB tilgængelig plads
  • Yderligere bemærkninger: Requires broadband internet connection for multiplayer
Mac OS X
MINIMUM:
  • Styresystem: OSX 10.9 or Higher
  • Processor: 2 GHz Equivalent CPU
  • Hukommelse: 4000 MB RAM
  • Grafik: OpenGL 3 Compatible GPU with 1GB Video RAM
  • Diskplads: 20000 MB tilgængelig plads
SteamOS + Linux
MINIMUM:
  • Styresystem: Ubuntu Equivalent Distro
  • Processor: 2 GHz 64-bit CPU
  • Hukommelse: 4000 MB RAM
  • Grafik: OpenGL 3 Compatible GPU with 1GB Video RAM
  • Diskplads: 20000 MB tilgængelig plads
Mere om denne vare
Sprog Engelsk-Multilanguage
Operativsystem Windows & Mac
Platform Steam
Udgivelsesdato 30-08-2017
Genre Shooter,Role-playing (RPG),Adventure,Indie
Game mode Single player,Multiplayer,Co-operative,Massively Multiplayer Online (MMO)
Player perspective First person,Third person,Virtual Reality
Game theme Action,Survival,Open world
PEGI 16
Brugs-land WORLDWIDE
Antal aktiveringer max 1 gang