Alice: Madness Returns

Download

Alice Madness Returns

Origin CD - KEY
Dette produkt leveres IKKE som en fysiske æske, men som en cd-nøgle. Når du har gennemført købet, ligger koden klar på din JoyBuggy konto

Køb Alice Madness Returns i den digitale udgave som kan spilles på Windows. Download Alice Madness Returns via Origin, og så er du klar til at spille i løbet af få minutter. Bestil din serial key til Alice Madness Returns her med PriceRunner købsgaranti og få leveret på få minutter.

Læs hele teksten

149,00 kr

149 JoyPoints
se din bonus

Straks levering

Mere end 5 på lager

  • Ingen ventetid Levering indenfor 1-2 sekunder.
  • Levering 365 dage Vi leverer straks alle dage året rundt!
  • Officiel Downloadshop 100% digital shop - Levering til din konto
  • 5 stjernet Trustpilot Vores kunder elsker os - 200+ anmeldelser
  • Sikker betaling Betal med Visa, Mastercard, MobilePay & ViaBill

For 11 år siden mistede Alice sine forældre i en frygtelig brand, og lige siden har hendes sind været plaget af en grusom frygt. Hun blev efterfølgende anbragt i en galeanstalt ved navn Rutledge Asylum, hvor hun kæmpede for at konfrontere sine dæmoner ved at synke dybere og dybere ned i en fantasiverden, også kendt som Eventyrland. Nu ti år senere er hun endelig sluppet ud, men bærer stadig på et grusomt traume fra den frygtelige hændelse. 

Hendes skrøbelige sind er ude af stand til at slippe den frygt, der fremkaldes af mystiske minder, drømme og mærkelige syn. Måske ville hun have det bedre i Eventyrland? Det har hun jo altid haft. Hun vender tilbage dertil for at finde alt det, virkeligheden ikke kan give hende: sikkerhed, vished og sandheden om fortiden. Men i hendes fravær har også Eventyrland lidt skade. Noget er gået frygtelig galt, og nu truer en mørk ondskab den verden, der engang var hendes harmoniske tilflugtssted. Kan Alice redde Eventyrland og sig selv fra den galskab, der hjemsøger dem begge?

INDEHOLDER BLANDT ANDET 
• Intens tredjepersonsaction: Brug forskellige håndvåben, der kan opgraderes, blandt andet den eksplosive tekandekanon, den farlige legetøjshest og det klassiske Vorpalsværd. 

• Gå på opdagelse i et mørkt Eventyrland i ruiner: Mød de kendte, men nu fremmede figurer, f.eks. den grinende kat, den skrupskøre hattemager, larven og den røde dronning. 

• Magiske evner: Oplev de mystiske, magiske evner i Eventyrland som fx at svæve i Alices kjole, skrumpe ind eller vokse sig kæmpestor for at kunne knuse fjenden. 

• Interaktive puzzles: Intuitive puzzles med belønninger som fx forhindringer, der transformerer sig, musikalske minder, skak og billedklodser. 

Windows:

Operativsystem: Windows 7 SP1, Windows Vista med SP2, Windows XP med SP3

Processor: Intel Core2 Duo (eller tilsvarende) på 1,60 GHz eller mere; AMD Athlon X2 (eller tilsvarende) på 1,60 GHz eller mere.

Hukommelse: 2048 MB eller mere

Harddiskplads: 8,5 GB

Grafikkort: NVIDIA GeForce 7600 256 MB eller ATI Radeon X1650 256MB eller bedre*

Lydkort: DirectX 9,0c-kompatibelt

* Bemærk venligst, at NVIDIA GeForce 8400, 9400, 210; ATI Radeon HD 2400,HD 3200, HD 4300 samt integrerede versioner af understøttede chipsæt ikke lever op tilsystemkravene

BEMÆRKNINGER

Sørg for at dine drivere til grafik- og lydkort er opdaterede til de seneste versioner for at få det bedste resultat.

Laptop- eller mobilversioner af de understøttede grafikkort har ikke været underlagt omfattende tests, og der kan derfor være visse problemer med drivere eller ydelse. Derfor understøttes de ikke officielt i Alice: Madness Returns.

Mere om denne vare
Sprog Engelsk-Multilanguage
Operativsystem Windows
Platform Origin
Udgivelsesdato 13-06-2011
Genre Platform,Hack and slash/Beat em up,Adventure
Game mode Single player
Player perspective Third person
Game theme Action,Horror
PEGI 18
ESRB T
Brugs-land WORLDWIDE
Antal aktiveringer max 1 gang