12 is Better Than 6

Download

12 is Better Than 6

Steam CD - KEY
Dette produkt leveres IKKE som en fysiske æske, men som en cd-nøgle. Når du har gennemført købet, ligger koden klar på din JoyBuggy konto

Køb 12 is Better Than 6 i den digitale udgave som kan spilles på Windows. Download 12 is Better Than 6 via Steam, og så er du klar til at spille i løbet af få minutter. Bestil din serial key til 12 is Better Than 6 her med PriceRunner købsgaranti og få leveret på få minutter.

Læs hele teksten

49,00 kr

49 JoyPoints
se din bonus

Straks levering

Mere end 5 på lager

  • Ingen ventetid Levering indenfor 1-2 sekunder.
  • Levering 365 dage Vi leverer straks alle dage året rundt!
  • Officiel Downloadshop 100% digital shop - Levering til din konto
  • 5 stjernet Trustpilot Vores kunder elsker os - 200+ anmeldelser
  • Sikker betaling Betal med Visa, Mastercard, MobilePay & ViaBill

Det er året 1873, og en flygtende slave bevæger sig gennem ørkenen for at komme fra Mexico til Texas. Manden har en revolver i hånden og bærer en sombrero, som har tilhørt en nu død mand. Sådan starter den western-inspirerede spil, 12 is better than 6.

Spillet byder på vilde gunfights, og du skal være lynhurtig til at reagere, når din fjende angriber. Dine våben er autentiske, og du får en oplevelse af at være der selv.

Spil i en medrivende historie, hvor en mexicansk fange kæmper for sit liv i et barskt USA i det 19. århundrede. Oplev nye, fede features, hvor du blandt andet kan indstille langt mere præcist på dine våben.

12 is Better Than 6 is a dynamic top-down hardcore shooter with stealth elements, presented in a Wild West theme. The action takes place in 1873 – the noon of lawless and cruelty all over North America.

Mere om denne vare
Sprog Engelsk-Multilanguage
Operativsystem Windows
Platform Steam
Udgivelsesdato 19-11-2015
Genre Shooter,Indie
Game mode Single player
Player perspective Bird view
Game theme Action
Brugs-land WORLDWIDE
Antal aktiveringer max 1 gang